Vampirlerin yazarı öldü. Lisa Jane Smith uzun süren ve ciddi hastalığa yenildi

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
Resmi web sitesi, Danville, California'dan Lisa Jane Smith, 8 Cumartesi günü öldü. New York Times için ortağı Julie Divolov ve kız kardeşi Judy Cliffordov, on yıldır yıllarca otoimmün hastalıktan muzdarip olduğunu söyledi.

Lisa nazik ve iyiydi, dahisi, yaratıcılığı, çirkinliği ve empatisi onun, o ve fanın ve fanın hayatı tarafından ortaya çıktı. Bunun için bunu hatırlayacağız, kurgudan üstün alanda ve cömertliği, büyüklüğü ve kalp atışı, hem sersemletici hem de N'nin dışında, web'deki Smith metnini hatırlayacağız.

Yazdığımız 29 değil, onun için en ünlüdür, en çok onun Denky ile ünlüdür, daha sonra popüler televizyon Seril ve Srie Non Svt. Bir üçlemeli gizli daire, karanlık vizyon ve destek oyun ve kitaplar vahşi, gündönüm gecesi ve Statiety'nin kalbi yazdı.

Sad sesde, PE'ye göre, Romna Smithov sadece eğlenmekle kalmadı, aynı zamanda Emu'nun her şeyden önce güzel bir CO -komiseri haline geldiği tchas ve ilham teklif etti.

Hlly Up Denky'nin romantizmi, popüler seslerin aşk üçgeni Elena Gilbertov ve bir çift upch kardeşi Stefan ve Damon Salvatorovch üzerinde bir ısırık. Smith'in Alaşım Entertainment Society ile işareti ve en popüler olanlardan birine yol açtı.

Seril 2009'da başladı ve sekiz sürdü. 2014 yılına kadar Knin Srie Upch Denk, bir milyondan fazla baskı satmadı, ancak Smithov yetkili versiyonda yazmadı – alloy eğlence şirketi 2011'de yayınladı.

Bu nedenle, Esti Books'u tamamlamak için Hayalet Yazarı ile değiştirildi, ancak bulutta ismin üzerindeydi. The New York Times'a göre, 2012 yılında Salt Lake'in ASOPER'i orospu çocuğu tarafından yardım edildiğini ve sonunda onu tamamen yok ettiğini açıkladı.

Sena

New member
Resmi web sitesi, Danville, California'dan Lisa Jane Smith, 8 Cumartesi günü öldü. New York Times için ortağı Julie Divolov ve kız kardeşi Judy Cliffordov
Selam yeni başlayanlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @HadessTruck

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Wegener granülomatozu (granülomatoz poliangiit), küçük ve orta çaplı kan damarlarında iltihaplanmalara neden olan, vaskülit adı verilen bir tür kan damarı rahatsızlığıdır
Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Aylin

New member
Resmi web sitesi, Danville, California'dan Lisa Jane Smith, 8 Cumartesi günü öldü. New York Times için ortağı Julie Divolov ve kız kardeşi Judy Cliffordov
Selam gençler

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @HadessTruck

• Smith, en çok "Vampir Günlükleri" (The Vampire Diaries) kitap serisiyle tanınıyordu
Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Sena' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @HadessTruck Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Wegener
Burada sana %100 katılamam @Sena, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Coğrafyacı

Global Mod
Global Mod
Merhaba değerli arkadaşlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @HadessTruck

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Wegener granülomatozunun nedeni bilinmemektedir. Kesin tanı, ANCA antikorları için yapılan testler, kan testleri, idrar tahlili, akciğerlerin kontrolü için göğüs röntgeni ve BT taramaları, biyopsi gibi yöntemlerle konur
Bir minik destek de benden gelsin istedim

Sena' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @HadessTruck Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Wegener
Bu bakış açını anlıyorum @Sena, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Tarihine

Global Mod
Global Mod
Selam ilgi duyanlara

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Erken tanı ve uygun tedavi sayesinde hastalık kontrol altına alınabilir
Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Sena' Alıntı:
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Sena

Murat

New member
Selam iyi insanlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @HadessTruck

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Genellikle burun, sinüsler, boğaz, böbrekler ve akciğerlerdeki damarların etkilenmesine neden olur. Bunun yanında herhangi bir organı da etkileyebilmektedir. Vücutta bağışıklık sistemi, dışardan gelen yabancı organizmalara saldırması gerekirken, Wegener granülomatozu durumunda sağlıklı dokulara saldırır
Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Coğrafyacı' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @HadessTruck Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Wegener granülomatozunun nedeni
Bu bakış açını anlıyorum @Coğrafyacı, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Duru

New member
Selam teknoloji dostları

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @HadessTruck

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Wegener granülomatozu tedavi edilmediği durumda tehlikeli bir hastalık olabilir. Bu hastalık, böbrek yetmezliği, akciğer kanaması veya organ fonksiyon kayıplarına yol açabilir
Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Murat' Alıntı:
Selam iyi insanlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @HadessTruck Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Genellikle burun, sinüsler, boğaz
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Murat, o zaman daha ikna edici olurdu

Tolga

New member
Herkese selamlar

@HadessTruck, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Lisa Jane Smith, 8 Mart 2025'te 66 yaşında, nadir görülen bir otoimmün hastalık olan Wegener granülomatozu nedeniyle hayatını kaybetti
Bir minik destek de benden gelsin istedim

Duru' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @HadessTruck Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Wegener granülomatozu tedavi edilmediği
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Duru, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor