Stresimi yönetmeyi öğrenmeliyim, dedi Çek aslanları Jiří Mádl

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
Otuz seke -yıl Jiří Mádl, Gramer Okulu öğrencisi olarak film dünyasına girdi ve genç komedi snowboardculardaki ana rollerden birini kazandı, ancak yavaş yavaş kameranın diğer tarafına ve Oscar için daha geniş seçime geçti.

Erkek olarak hangi Çek aslanını düşündün?
Oyunculuk performansı heykelini bile düşünmedim, başka bir meslek bile düşünmedim. Sonra yazacağımı düşündüm, hikaye ile denedim, denize giderdik ve sonunda yön geldi.

O zamandan beri ne değişti?
Paradoksal olarak, filmlerimin zamanı uzadı. İlk çıkışta denize iki yıla kadar denize gideceğiz, filmin çatıda doğumu yedi yıl sürdü ve dalgaları on iki yıl bağışladım.

Senaryoları doğrudan kendiniz mi yazdınız?
Hiç de değil, bir şekilde başka bir yönetmenle sayıldım ve dalgalarda, onları yabancı bir film yapımcısı tarafından uluslararası ortak üretiminde filme alma olasılığını bile düşündüm.

Çek aslanlarını Çek eleştirilerinde ve Oscar'larda başarısızlık için bir yama olarak mı alıyorsunuz, finali nereden kaçırdın? Bu arada, kategorinize kime neşelendirdiniz?
Sonunda Oscar'ı kazanan Brezilyalı Forever Together. Ama herhangi bir memnuniyet hissetmiyorum, özellikle sinemalardaki yüksek trafiğinden dolayı dalgaların aslanların tanıtımına yardımcı olabileceğine sevindim. Arkadaşlarımdan, aslan üzerinde tasarlanan filmler hakkında sık sık hiçbir fikri olmadığını duyuyorum.

Film yapımından ne öğrendiniz ve başka neleri yakalamak zorundasınız?
Her zaman öğreniyorum, hareket halindeyken, filmimin her biri farklı. Ama en önemlisi, stresimi yönetmeyi öğrenmeliyim.

Bir sonraki projeye ne zaman gittiğinizi zaten biliyor musunuz?
Kesinlikle bu gece değil, şimdi kutlayacak.

En azından ne planlıyorsunuz? Şu anda, mini -Series türü var.
Daha fazla fikrim var, ama gerçek şu ki bir mini -dizisi hakkında düşünüyorum.