Sophie Nyweide (24): Eski bir çocuk yıldızı öldü

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
DTSK HVZD Sophie Nyweide, örneğin, Jessica Alba ile oynadığı Romantik Komedi Görünmez Sembol (2010) ve Hvzdnho Russell Crow ile birlikte ortaya çıktığı ana film Noe (2014) olan Mamut'un Drama (2009) 'dan (2009) bir markaydı. Darren Aronofsky'nin Snmlek'si sadece son oyunculuk noktasıydı.

Variety'ye göre polis, Nyweide'nin 14 Nisan RNO'da Mondl'da öldüğünü söyledi. Ölümün ölümü hemşireliktir. Aktrisin annesi ve yapımcı Shelly Gibson tarafından Daily Mail için bildirilen ölü mektuptan gelen bilgilere göre, PT RNO'da koşuda yirmi yıllık keşfedildi. Vermont polisi yabancı değil. Anne, kızının onu uyuşturucu ile ilaca götürebileceği hiçbir şey hayal etmedi.

Uyuşturucu almakla ilgileniyorum. Onları uzun süre aldı. Geçmişte birçok kafatası merkezine büyüdük. Anne Mruchlc, ilk başta toksikolojik gitmiyoruz, ancak pedal ilaçları olacağı oekvm.

DTSK Acteka, mil ve iki iki aileye göre. Genellikle onun tarafından kullanıldı. Metinlerinin ve Art DL'nin çoğu dövüş ve travmasının kavşaklarıdır. Bu kavşak, teşhisler ve kendi köpeği bile terapistlerin en yakın artı, bir karıncalanma olduğunu ortaya koydu ve yardım etmek için onlara verdi, güçlerinin onu kurtaramayacağını ezdi.

BLZC, sadece Sexulnho nsil'in çıkartması tarafından yardım sağlayan Rainn organizasyonuna yazmaya çağrıldı.

Nyweide, 2006 Bella filminde ilk oyunculuk deneyimini atladı ve ardından Serila Přeh ve Podeek bölümünü izledi. Arasında Pat Duvarı ve Li'nin aktörü tarafından verildi ve sonra düğünü Margot'a göre içti.