Michal Prokop, Ostrak ve Genç Nesil albümünün yaratılması hakkında

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
Michal Prokop sabit ve kesin bir kalite. Aynı zamanda, diğer tüm albümlerde yeni bir şeyler sunmaya çalışacağının garantisi. Ostraka şarkısının metninde, Michal Bulíř'un sözleriyle, bugün hakkında yorum yapıyor ve diğer şeylerin yanı sıra, sırtındaki sahte peygamberler ve kurtların korkusu hakkında şarkı söylüyor.

Genç müzisyenlerle işbirliği size ne getiriyor?
Bunlar dört yıldır grupta olan çocuklar, ama aniden otoriter şeylere düşmeye başladılar. Henüz olmadı ve beni tekmeledi. Yeni şarkılar oluşturmaya başlayarak yeni bir albüm AK hakkında düşünmeye başlamak bir dürtü oldu. Benim kadar müzik yaptığınızda, hala mantıklı olup olmadığı ve kendinizi tekrarlamaktan kaçınmak için mantıklı bir şekilde bazı şüpheleriniz var. Birçoğu tekrarlanıyor, arkalarında çok fazla isabet olanlar bile, bu benim durumum değil. Ama bu, şu anda burada olanlara, Ostraka albümü olan bir tür teşvikti.

Bugünün çocukları veya gençleri dokunmatik ekranda ve gerçek bir formu olmayan sanal dünyaya bir parmakla doğdu. Ve bence müzik, özellikle konserlerde yaşayan müzik, insanları alıp birlikte bir yere götürecek birkaç uyarandan biri.

Bu özel makaleyi okuyun Idnes Premium Aboneliği ile

Favori

Ön ödeme

Aylık aboneliğe kıyasla 178 CZK tasarruf ediyorsunuz

Ön ödeme

Aylık aboneliğe kıyasla 446 CZK tasarruf edeceksiniz

Bugün katılın ve alın:

• Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
  • Ünlü yazarlardan 50.000'den fazla premium makale
  • Gazetelerimize ve dergilerimize çevrimiçi ve okuyucuya ücretsiz erişim