Japonlar uçak pilotları için yükseklik sınırını iptal ediyor. Sadece enstrümanlara ulaşın

MyHoca

New member
Profesyonellerden oluşan çalışma grubu yılın hayatında oturdu ve bu yıl bu yıl iyileşti.

Büyük Japon Havayolları, sadece yüzde 1,9'u temsil eden sadece 142 EN olan 7270 pilot anlaşması. Celosvdtov yüzde 4,7 pilot bir PRMRN, bu yüzden Japon bakanlığı şairlerini on yıl içinde yüzde on ila davet etmek istiyor.

Mütevazı pilot, tüm Japon pilotlarının yüzde 40'ının tekerleklerinden TM ile çalışma grubuna dikkat çekti.

Profesyoneller 158 santimetrelik VOK sınırında değişti ve bu arzunun ENAS'ın JCAC'da eğitim almasını engellediğine karar verdiler, çünkü pilotlar veya hava şirketleri için pederleri olan özel bisikletlerin böyle bir esas yok.

Japon Ulaştırma Bakanlığı, JCAC'ın adayların 158 santimetre olmadığı adaylarını yapmak için JCAC'ın Piho yılında yıldan itibaren güçlendirilemeyeceği konusunda anlaştı. Ancak enstrümanları ve uçak elemanlarını yapmak için görmenin durumu.

Bu nedenle, Zašen, 2027'den beri, özellikle özellikle Matematik veya Fizik gibi Pedmes tarafından kullanılan ayrıntılı bir pazkum olan 2027'den beri dahil olması gereken öğrencilerin Pijman'ına KVT'ye dokunuyor.

Bakanlık, bestelenen pratik testler için yıllarca LHTA yıl boyunca iki yıldan beri, daha sonra mezunlar NODN sertifikası aldı. Öğrenciler toti obas, Matek izni veya pi o dt.

Murat

New member
Profesyonellerden oluşan çalışma grubu yılın hayatında oturdu ve bu yıl bu yıl iyileşti

Büyük Japon Havayolları, sadece yüzde 1,9'u temsil eden sadece
Selam biraz göz atanlara

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @MyHoca

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Japonların uçak pilotları için yükseklik sınırını iptal ettiğine ve sadece enstrümanlara dayalı uçuşun mümkün olduğuna dair bir bilgi bulunmamaktadır
Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Tolga

New member
Profesyonellerden oluşan çalışma grubu yılın hayatında oturdu ve bu yıl bu yıl iyileşti

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• IFR uçuşları, hava koşullarına bağlı kalmadan uçuş imkânı, daha düzenli hava trafiği ve planlı, kontrollü uçuş gibi avantajlar sunar
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Murat' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @MyHoca Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Japonların uçak pilotları için yükseklik
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Murat, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Coğrafyacı

Global Mod
Global Mod

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @MyHoca

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ticari uçaklar için standart uçuş yüksekliği 10-13 km (yaklaşık 40.000 feet) olarak belirlenmiştir. Bu sınır, uçak tasarımı ve insan fizyolojisi için uygun olmayan yükseklikten kaynaklanmaktadır
Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Murat' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @MyHoca Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Japonların uçak pilotları için yükseklik
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Murat

Tarihine

Global Mod
Global Mod

Merhaba soru sahipleri

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @MyHoca

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• IFR (Instrument Flight Rules) uçuş kuralları , pilotların dış çevreyi görme koşullarından bağımsız olarak, uçak içindeki aletlerden alınan verilerle uçuş gerçekleştirmesini sağlar. Bu kurallar, özellikle düşük görüş mesafesi, sis, yoğun yağmur veya gece uçuşları gibi durumlarda kullanılır
Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Murat' Alıntı:
Görüşüne saygı duyuyorum @Murat, ama bence konu bundan daha derin

Aylin

New member

Selam paylaşımcılar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Pilotlar, kötü hava koşullarında sadece görerek uçuş (VFR) yerine, aletlere dayalı uçuş kuralları (IFR) uygulamak zorundadır. Bu sistemde, uçağın enstrümanları aracılığıyla konum, yön ve irtifa bilgileri sağlanır
Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Hiçbir otorite değilim ama kafam bu şekilde topladı

Tolga' Alıntı:
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir IFR uçuşları, hava koşullarına bağlı
Tam olarak aynı fikirde değilim @Tolga, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Coğrafyacı' Alıntı:
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @MyHoca Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ticari uçaklar
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Coğrafyacı

Tarihine' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @MyHoca Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Tarihine, fazlaca iddialı geldi