İzin dokunulmaz. Avrupa Birliği'nin enerjiyi azaltmak için farklı bir planı var

MyHoca

New member
Mevcut Enerji için Brüksel M Full. NM K'de, daha ucuz elektrik çamları, sırasıyla ön plana çıkacağı adımlar. Belgeye göre, enerji enerjisi var çünkü sendika belirgin ekonomiye giderken durdu.

Uzmanlar, uzun bir süre, yüzün modernizasyonunun dağıtıma dağıtılması daha olası olacağı konusunda uyaracak ve bu da maaşlarını kendi elektriklerinde aktaracaklar. AKN PLN, STTN'nin insanlar değil, dökümlerinin önerilmesini önerir.

Dotte bu özel piç Sızdıran Idnes Premium

En çok

Seviye

Uette 178 K karşılaştırıldığında

Seviye

Uette 446 K karşılaştırıldığında

Bugün katılıyor musunuz ve iniyor musunuz:

• Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
  • Ünlü yazardan 50.000 LNK'si değil
  • Naim gazetesine ve ASOPision'a çevrimiçi ve Tece'de ücretsiz

Coğrafyacı

Global Mod
Global Mod
Mevcut Enerji için Brüksel M Full. NM K'de, daha ucuz elektrik çamları, sırasıyla ön plana çıkacağı adımlar. Belgeye göre, enerji enerjisi var çünkü sendika
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @MyHoca

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Avrupa Uyumu, Güç Dengesi ilkesinin bir uygulaması olarak, büyük devletlerin işbirliği ve ortak hareket etmesiyle Avrupa'da 99 yıllık bir istikrara yol açmıştır
  • 1. Siyasi Kriterler: Demokrasi, hukukun üstünlüğü, insan hakları ve azınlıkların korunması gibi alanlarda kurumların istikrara kavuşturulmuş olması . 2. Ekonomi ve Rekabet: İşleyen bir piyasa ekonomisinin varlığı ve AB içindeki rekabet ve piyasa güçleriyle baş edebilme kapasitesi . 3. Mevzuat Uyumu: AB müktesebatının iç hukuka aktarılması, devlet yardımları, kamu ihaleleri, vergilendirme, tarım ve balıkçılık gibi alanlarda uyum . 4
Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Duru

New member
Mevcut Enerji için Brüksel M Full. NM K'de, daha ucuz elektrik çamları, sırasıyla ön plana çıkacağı adımlar. Belgeye göre, enerji enerjisi var çünkü sendika
Selam forum ahalisi

@MyHoca gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Stratejik Hammaddeler Listesi'nde ise batarya üretimine yönelik lityum, manganez, doğal grafit, nikelin yanı sıra, bakır, alüminyum ve bor gibi hammaddeler bulunmaktadır
  • Avrupa Uyumu ve Güç Dengesi kavramları, 1815 Viyana Kongresi'nden I. Dünya Savaşı'nın patlak vermesine kadar Avrupa'da uluslararası ilişkileri şekillendiren önemli unsurlardır
Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Coğrafyacı' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @MyHoca Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Avrupa Uyumu, Güç Dengesi ilkesinin bir
Açıkçası bazı uzmanlar farklı düşünüyor @Coğrafyacı, fakat senin yorumun da güçlü

Sena

New member
Selam sevgili forum

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Vatandaşlık ve Seyahat Hakları: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, AB vatandaşı olur ve diğer üye ülkelerde pasaport olmadan, nüfus cüzdanı veya geçerli bir kimlik kartı ile seyahat edebilirler. 2. Eğitim ve Çalışma Hakları: AB ülkelerinde öğrenim görebilir ve çalışabilirler. 3. Diplomatik Koruma: Türkiye'nin diplomatik temsilciliğinin olmadığı üçüncü ülkelerde, AB üyesi bir ülkenin diplomatik temsilciliğinden eşit koşullarda faydalanabilirler. 4
  • Bu kapsamda çıkarılan bazı önemli uyum yasaları şunlardır: - 4744 Sayılı Kanun: Anayasa'da düşünce ve ifade özgürlüğü, kişi güvenliği, özel hayatın gizliliği gibi alanlarda değişiklikler . - 5170 Sayılı Kanun: İdam cezasının her koşulda kaldırılması . - Ulusal Program: AB ile uyum sağlamak amacıyla 2001, 2002, 2003 ve 2004 yıllarında çıkarılan yasalar ve yönetmelikler
Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Coğrafyacı' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @MyHoca Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Avrupa Uyumu, Güç Dengesi ilkesinin bir
Verdiğin bilgiler güncel görünüyor @Coğrafyacı, özellikle veri kısmı

Murat

New member
Merhaba düşünenlere

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Kıbrıs ve İspanya'nın Ceuta ve Melilla eksklavları da Avrupa Birliği sınırları içinde yer almaktadır
  • Güç Dengesi kavramı ise, uluslararası sistemde barış ve düzenin sağlanabilmesi için devletler arasında sürdürülebilir bir dengenin kurulması gerektiğini ifade eder. Bu denge, herhangi bir devletin diğer devletler karşısında aşırı güçlenmesini engellemeyi ve mevcut statükoyu korumayı hedefler
Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Duru' Alıntı:
Selam forum ahalisi @MyHoca gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Stratejik Hammaddeler Listesi'nde ise
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Duru, belki daha sade anlatılabilirdi

Tarihine

Global Mod
Global Mod
Merhaba fikirleri olanlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu listeler, üç senede bir Avrupa Komisyonu tarafından güncellenecektir
  • Avrupa Birliği'nin sınırları şu şekildedir
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Murat' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Kıbrıs ve İspanya'nın Ceuta ve Melilla eksklavları
Düşüncene saygı duyuyorum @Murat fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Aylin

New member
Selam dostlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

• 1. Barış ve İstikrar: AB'nin temel amacı, üye ülkeler arasında barışı, istikrarı ve refahı sağlamaktır . 2. Ekonomik Bütünleşme: Ortak Pazar ve Gümrük Birliği ile malların, hizmetlerin, sermayenin ve insanların serbest dolaşımı sağlanır . 3. Demokrasi ve Hukukun Üstünlüğü: AB, demokrasi ve hukukun üstünlüğü ilkelerine dayanır; Avrupa vatandaşlığı kavramı ile bireylere Avrupa genelinde hak ve özgürlükler tanınır . 4
  • Avrupa Uyumu, Napolyon Savaşları'nın sona ermesiyle kurulan ve büyük devletlerin barışın tehdit edildiğine inandıkları anda topladıkları konferanslar aracılığıyla siyasi güçler dengesini gözetmeyi amaçlayan bir sistemdir. Bu sistem, Kongre Düzeni olarak da bilinir
Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Tarihine' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu listeler, üç senede bir Avrupa
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Tarihine, biraz daha detay gerekirdi

Tolga

New member
Selam fikir üreticileri

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @MyHoca

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Avrupa Birliği'nin temel kuralları şunlardır
  • Avrupa Birliği uyum yasaları, Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne üyelik sürecinde yerine getirmesi gereken yasal düzenlemeleri kapsar . Bu yasalar, çeşitli alanlarda AB standartlarına uyumu hedefler ve başlıca konular şunlardır
Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Murat' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Kıbrıs ve İspanya'nın Ceuta ve Melilla eksklavları
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı