Hop Oxo elektrikli motosiklet Haydarabad E-Motor Show’da tanıtıldı: Rs 1.60 lakh olarak fiyatlandırıldı

Tarihine

Global Mod
Global Mod


hop elektrik bugün başlattı Hop Oxo elektrikli motosiklet Rs 1.60 lakh başlangıç fiyatıyla ve Rs 1.80 lakh’a kadar çıkıyor (her iki fiyat da showroom çıkışı). Marka lansmanını Haydarabad E-Motor Show’da duyurdu. Telangana Eyalet Hükümeti.
Müşteriler Hop Oxo’yu şirketin Haydarabad’daki Himayat Nagar, Uppal, Karmanghat, Malakpet, Kompally, Kukatpally ve Medchal gibi 10 deneyim merkezinden satın alabilirler.
Hop Oxo: renk seçenekleri
Hop Oxo 5 renkte mevcuttur: Alacakaranlık Grisi, Şeker Kırmızısı, Manyetik Mavi, Elektrik Sarısı ve Gerçek Siyah. Şirket, Pro Paket özelliklerinin hüküm ve koşullara tabi olduğunu belirtiyor.
Hop Oxo: Pil ve menzil
Hop Oxo elektrikli motosiklet iddia edilen 135 km ila 150 km menzil sunan 3,75 kWh lityum-iyon pil ile çalışır. Bir BLDC göbek motoru kullanır ve 5,2 kW/6,2 kW tepe gücü ve 185 Nm/200 Nm maksimum tork üretir. Hop Oxo’nun azami hızı 90 km/s/95 km/s’dir.
850W’lık bir şarj cihazıyla pil, 0’dan yüzde 80’e 4 saatte şarj olur. Hop Oxo elektrikli motosiklet, Eco, Power, Sport ve Reverse olmak üzere 4 sürüş moduna sahiptir ve Sinüsoidal FOC Vektör Kontrolü ile birlikte gelir.




Ultraviolet F77 İlk Sürüş İncelemesi | Hindistan’daki en iyi elektrikli bisiklet? | TOI Otomatik


Hop Oxo: özellikler
Özellikler açısından, Hop Oxo elektrikli motosiklet, 4G LTE CAT4*, AGPS’li GNSS*, mobil uygulamalı BLE 5.0* ve 128 bit şifreleme (Uçtan buluta) ile bağlantı için 5 inçlik bir Akıllı LCD ekrana sahip. güvenlik)*.
Hop Oxo: süspansiyon ve frenler
Süspansiyon, önde dik bir teleskopik çatal ve arkada hidrolik yaylı bir amortisör ile sağlanır. 250 kg yük kapasiteli Hop OXo, güvenlik için Combi fren sistemli disk frenlere ve rejeneratif frene sahiptir.
“Harika bir E Hareketlilik haftası için Telangana Hükümetini tebrik etmek istiyoruz. Öncü OXO’muz önce Haydarabad Rallisi’ne katıldı, ardından Haydarabad E Otomobil Fuarı Sri KT Rama Rao, Saygıdeğer BT Bakanı, Elektronik ve Haberleşme, Sanayi ve MA ve UD – Telangana Hükümeti,” diyor Nikhil BhatiaHOP Elektrik’in Kurucu Ortağı.