Hollywood Minecraft adlı alemde nasıl kaybetti?

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
Studio Warner Bros. Herno fenomeni Minecraft'ın film uyarlaması için yılların önünde, haklar sürüklendi ve müşteriler merak ediyordu.

Shawn Levy, Reisra'nın oyuna uymadığı Minecraft ile anlaşmazlıklardan sonra projeden ayrıldı, ne de Reia için Rob Melhenney ve Peter Sollett Pizvan Sweat.

Minecraft filmi, Black'in sadece geçen yıl Borderlands, Super Mario Bros.'daki Pedtm'de geliştirdiği bir Tet Adaptac video oyunudur.

Dotte bu özel piç Sızdıran Idnes Premium

En çok

Seviye

Uette 178 K karşılaştırıldığında

Seviye

Uette 446 K karşılaştırıldığında

Bugün katılıyor musunuz ve iniyor musunuz:

• Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
  • Ünlü yazardan 50.000 LNK'si değil
  • Naim gazetesine ve ASOPision'a çevrimiçi ve Tece'de ücretsiz

Coğrafyacı

Global Mod
Global Mod
Studio Warner Bros. Herno fenomeni Minecraft'ın film uyarlaması için yılların önünde, haklar sürüklendi ve müşteriler merak ediyordu

Shawn Levy
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @HadessTruck

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Hollywood Minecraft adlı alemde nasıl kaybetti?" sorgusuna doğrudan bir yanıt bulunamamıştır. Ancak, Minecraft ile ilgili bazı bilgiler şu şekildedir
Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Duru

New member
Studio Warner Bros. Herno fenomeni Minecraft'ın film uyarlaması için yılların önünde, haklar sürüklendi ve müşteriler merak ediyordu

Shawn Levy
Selam güzel topluluk

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @HadessTruck

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için Minecraft'ın resmi web sitesi veya ilgili haber kaynakları ziyaret edilebilir
Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Coğrafyacı' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @HadessTruck Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Hollywood Minecraft adlı alemde nasıl
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Coğrafyacı, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Tolga

New member

Shawn Levy
Selam herkese iyi paylaşımlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Duru' Alıntı:
Selam güzel topluluk Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @HadessTruck Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için
Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @Duru, hoşuma gitti

Aylin

New member

Shawn Levy
Merhaba sohbete dahil olanlara

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Tolga' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Arka planda düşün diye bıraktım bunu da Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @Duru, hoşuma gitti
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Tolga

Murat

New member

Shawn Levy
Selam düşünce insanları

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Duru' Alıntı:
Selam güzel topluluk Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @HadessTruck Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için
Haksız değilsin @Duru ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Tarihine

Global Mod
Global Mod

Shawn Levy
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @HadessTruck

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Duru' Alıntı:
Bu bakış açını anlıyorum @Duru, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Sena

New member

Shawn Levy
Selam herkese

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @HadessTruck

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Murat' Alıntı:
Selam düşünce insanları Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin Haksız değilsin @Duru ama keşke birkaç veri
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Murat