Hanehalkı adamı ve genel. Seriden çocuk aktörler bugün ne yapıyorlardı?

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
Fotoğraflardan bugünden hangisinin bir Mandlest Edtern SMD olduğunu ve tekrar evde ve Dejvick'te kim olduğunu tahmin edebilirsiniz. Kameradan geçmenin yolları da var.

Lnek o ns pt idi

Sabit pla mf dnes

Örneğin, en eski Jan Mller'de, osma -river yılındaki turdan bir yoldan bir yol TV'ye geldiğinde TB Natejc Mal Djiny bir aileye hizmet etti ve Çek Cumhuriyeti'nde filmi çekti. keşfetmek.

Onu yerin dışına çıkaran bir HLDA'yı bile uyandırmadı. Jan Mller Dobrckho Stihae, daha sonra ona bir DTS oyunculuk kaydına kaydolması için bir çocuk veren hayatını büyüledi. Ve televizyon filmlerindeki Mench Rolch'lerinden sonra Opt bir ofset içti. O zaman, trnoli -yool puberek pihasil, koltuk altındaki bir sigara kartonu ile pihasil.

O sırada stüdyolardan gelen bu on yıl arasında neşeyle aldım, Rauchpauz'a bir kümeden itti ve Brles'teki biri gözden geçti ve orada başını salladığımla hafifçe yüzleşti. Çalışmalara girer girmez, asistanı Reie Kropkov ve Ryvek, reklamda olacağımı elimde vurdu. Harika, diye düşündüm, en azından hızla arkamda olacağım. Ve ben gittikçe, sinirliliğe düştü, çünkü BRLCH'deki PN şehre yeterince oturuyor Bay Reisr Smyczek, Jan Mller.

Evde seçmelerden takip etti. Babamı bıraktığımda şöyle dedi: Bu yüzden HT'nin Pepka Zilvara'ya ne vereceği açık. Ne kadar uyumadım. Ama rahibim NS PT ETL'di.

Akoliv Jaroslav Pauer kameraya geldi, böylece Serilová Mlada Lište ve Jan Brynych'in rolünü, dökümün tüm tekerleklerine ve TPN Benyovszk'un tam olarak kendi başına değil. Söylentiler onları birbirine bağlar.