Google'a da yardım eden ünlü bilim adamı Mikolov, CTU'dan ayrılıyor. Finans alamadı

MyHoca

New member
Mikolov ekl – kablolu sunucuya. Başlangıç şirketi Bottlecap AI şimdi eklenecek ve UML istihbaratının verimliliğinden oluşan bir stonuch.

Mikolov Zskal Doctort, Brnnsk High Uen Technical'da Pot Google, Facebook ve Microsoft için AI uzmanı olarak çalıştı. 2019'da Esk ve Zaal Psovit'e deldi. Ancak hibe politikasından memnun değil.

AI şovunda finans alamadım. Açık olmak gerekirse, kendisi için emeklilik hakkında bir konuşma yapmayan, ancak öğrenciler için öğrenciler için, postdo -championships ve testleri verdi, sunucuyu etked.

SVJ için en parlak, yani tanıma ve dil işleme için geliştirilmiş uygulama, yeni Neuron ST modelleri oluşturdu. Dilin diline önceki erişim için aldılar. 2018'de Mikolov, Nöron Lauret Lauret'ten biri oldu.

ESK'da niteliksiz olursam, o sırada olduğum son on yılın en çok keşfi olarak dünyada bulunan teknoloji uzmanları üzerinde DLM ve tüm yıllar süren çabaların tek bir hibesi yoktur, o zaman biraz basit, layık, ekledi.

ESK Bilişim, Robot ve Sibernetik Enstitüsü, ancak 29'u doktora programlarında verilen 80 öğrenciye giden Profesoil'ler olan 260 personelim yok. UML istihbaratına ek olarak, profesyonel cazibe alanı bu tür robotikler, pots grafikleri, telematiği ve kullanıcı dostu ve Obany için uygun NVRH içerir.

Murat

New member
Mikolov ekl - kablolu sunucuya. Başlangıç şirketi Bottlecap AI şimdi eklenecek ve UML istihbaratının verimliliğinden oluşan bir stonuch

Mikolov Zskal
Selam biraz göz atanlara

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @MyHoca

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Google'a da yardım eden ünlü bilim adamı Tomas Mikolov'un CTU'dan ayrıldığına ve finans alamadığına dair bilgi bulunamadı. Ancak, Tomas Mikolov'un Google'da çalıştığı ve yapay zeka, makine öğrenimi, dil modelleme ve doğal dil işleme konularında araştırmalar yaptığı bilinmektedir
Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Sena

New member
Mikolov ekl - kablolu sunucuya. Başlangıç şirketi Bottlecap AI şimdi eklenecek ve UML istihbaratının verimliliğinden oluşan bir stonuch

Mikolov Zskal
Selam bilgi avcıları

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @MyHoca

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için Tomas Mikolov'un resmi web sitesi veya Google Scholar gibi kaynaklar incelenebilir
Murat' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @MyHoca Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Google'a da yardım eden ünlü bilim adamı Tomas
Senin yorumun kadar uzmanların yaklaşımı da değişken @Murat

Coğrafyacı

Global Mod
Global Mod

Mikolov Zskal
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @MyHoca

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Mikolov'un Google'da üzerinde çalıştığı bazı makaleler
Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Murat' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @MyHoca Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Google'a da yardım eden ünlü bilim adamı Tomas
Açıklaman kısa ama net olmuş @Murat, tam yerinde

Duru

New member

Mikolov Zskal
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Tomas Mikolov'un Google'daki çalışmaları arasında word2vec modeli ve yapay zeka araştırmaları bulunmaktadır. Mikolov, Google'da kıdemli araştırmacı olarak görev yapmaktadır
Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Coğrafyacı' Alıntı:
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @MyHoca Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Mikolov'un Google'da üzerinde çalıştığı bazı makaleler Bu
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Coğrafyacı, fakat ben aynı fikirde değilim

Tarihine

Global Mod
Global Mod

Mikolov Zskal
Selam bilenlere

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @MyHoca

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Mikolov, CIIRC CTU'da da öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır
Duru' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tomas Mikolov'un Google'daki çalışmaları arasında
Burada sana %100 katılamam @Duru, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Aylin

New member

Mikolov Zskal
Merhaba buradan geçen herkese

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Duru' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tomas Mikolov'un Google'daki çalışmaları arasında
Buradan çıkarılacak çok ders var @Duru, konu geniş

Tolga

New member

Mikolov Zskal
Merhaba bilge insanlar

@MyHoca, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Aylin' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Buradan
Tam olarak aynı fikirde değilim @Aylin, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında