Garmin: Garmin Fenix 7 akıllı saat yakında uzaya gidecek: işte nedeni

MyHoca

New member


akıllı saat markası Garmin yakında bir sonrakinin parçası olacak Polaris şafağı insan uzay uçuşu Şirket, akıllı saatin bilgisayardan alınacak doğru sağlık verilerini sağlayacağını iddia ediyor. Anka kuşu 7 maceracı saat. Akıllı saat, etkileri hakkında 7/24 bilgi sağlar. oda insan vücudu üzerinde seyahat
Garmin araştırmacılara nasıl yardımcı olacak?
Başlatılacak beş günlük bir görev olacak UzayX NASA’nın Florida’daki Kennedy Uzay Merkezi’nde Falcon 9 roketi. Araştırmacılar, mürettebat üyelerinden kalp atış hızı, nabız oksimetresi ve uyku düzenleri gibi biyometrik verileri sürekli olarak izleyecek ve toplayacak.
bu Öteleme Uzay Sağlık Araştırma Enstitüsü Baylor Tıp Fakültesi’nden (Trish), insanlar tarafından uçulan en yüksek Dünya yörüngesine ulaşmaya çalışacak ve ilk ticari uzay yürüyüşünü tamamlayacak olan tarihi Polaris Dawn görevinde sağlık ve biyomedikal araştırmaları destekliyor. Polaris Dawn ekibi ve Trish ekibi, uzun pil ömürleri, sağlam dayanıklılıkları ve kapsamlı tüm gün kullanım paketi nedeniyle görev için Garmin akıllı saatlerini seçti.
SpaceX’ten Şahin 9 numaralı roket, Polaris Dawn ekibini daha sonra 2023’te NASA’nın Cape Canaveral, FL’deki Kennedy Uzay Merkezi’nden bir Dragon uzay aracında fırlatacak.
Garmin Phoenix akıllı saat: özellikler
Şirkete göre Garmin Fenix 7, dört parlaklık seviyesini ve bir SOS sinyalini destekleyen dahili bir el feneri ile ultra sağlam atletik bir tasarıma sahip.
Bir dış mekan akıllı saati olan Fenix 7 akıllı saatler, suya ve çizilmeye karşı dayanıklıdır ve pil ömrünü en üst düzeye çıkarmak için entegre bir güneş paneli ile yansıma önleyici safir ile birlikte gelir.
Şirkete göre güneş panelleri %200 daha verimli olacak. Bu, Fenix 7X’in pilinin UltraTrac modunda 24 güne, solar şarj ile GPS modunda 122 saate ve akıllı saat modunda 37 güne kadar dayanmasını sağlar.
Akıllı saatler, dağcılık, koşu, bisiklete binme, yürüyüş, kürek çekme, kayak, golf, sörf, ev içi tırmanma ve daha fazlasını içeren 40’tan fazla yerleşik açık ve kapalı spor moduyla birlikte gelir. Ayrıca AMRAP, EMOM, Tabata ve daha fazlası gibi önceden yüklenmiş aralıklı antrenmanlarla birlikte gelirler.
Nabız monitörü, SpO2 monitörü vb. sağlık özellikleri de bu akıllı saatlerde mevcuttur.
Ayrıca, kullanıcıların mevcut fiziksel güçlerine göre hızlarını ve yoğunluklarını gerçek zamanlı olarak ayarlamalarına olanak tanıyan gerçek zamanlı bir dayanıklılık işlevine sahiptir.