2023 Hyundai Verna’nın segmentinde en çok satan model olabilmesinin 5 nedeni

Tarihine

Global Mod
Global Mod
hyundai Motor Hindistan Ltd. (HMIL) kısa süre önce 6. nesli piyasaya sürdü Verna Hindistan pazarında ve şirket yerini aldığı modelin iki katı araba satmak istediğini söyleyerek devam etti! Ama yeni hyundai verna Hindistan’da en çok satan orta boy sedan olmak için gerekenlere sahip misiniz? İşte böyle olduğunu düşünmemizin 5 nedeni –
1. Polarize tasarım
Yeni Hyundai Verna’nın radikal stilinin bölünmeye neden olması bekleniyor. Şirketin Sensuous Sportiness tasarım dilini temel alan Verna 2023 yanlarda bazı güçlü karakter çizgileri, bölünmüş far düzenlemesi ve tam genişlikte LED gündüz yanan farlara sahip benzersiz bir ön kısım, coupe tarzı eğimli bir tavan ve dikkat çekmesine yardımcı olmak için yine tam genişlikte LED aydınlatma ile cesur bir arka kısım bulunuyor. Genel olarak, stil biraz fazla meşgul görünüyor, ancak yolda dikkatleri üzerine çekeceği kesin.




Yeni Hyundai Verna tasarımı, alanı, özellikleri açıklandı | TOI Otomatik


2. Sınıfının en iyi alanı
2023 Hyundai Verna, 4535 mm uzunluğunda, 1765 mm genişliğinde, 1475 mm yüksekliğinde ve 2670 mm dingil mesafesine sahip. Bu, onu segmentindeki en geniş sedan ve aynı zamanda en uzun dingil mesafesine sahip yapıyor. Ayrıca 528 litre bagaj hacmi ile Hyundai Verna, Maruti Suzuki Ciaz gibi otomobillerden oluşan segmentinde yine en yüksek hacme sahip. honda şehriSkoda Slavia ve Volkswagen Virtus.
3. Endüstri lideri ekipman

Vera iç


Hyundai Verna, 10.25 inçlik tamamen dijital bir gösterge paneli ve benzer boyutta bir dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sisteminden oluşan çift ekranlı bağımsız bir kuruluma sahip tek orta boy sedan. Ayrıca değiştirilebilir tipte bilgi-eğlence ve AC anahtar denetleyicileri, 64 renkli ortam aydınlatması, ısıtmalı ve soğutmalı koltuklar, elektrikli ayarlanabilir sürücü koltuğu, elektrikli sunroof, akıllı bagaj, Bose premium ses sistemi, 65’ten fazla bağlantılı özelliğe sahip Bluelink bağlantılı araç teknolojisi ve daha fazlası. çok daha fazlası!
4. Seviye 2 ADAS dahil güvenlik teknolojisi
Hyundai’nin sunduğu yeni Verna İleri Çarpışma – Kaçınma Yardımı ve Uyarısı sağlayan SmartSense Seviye 2 ADAS güvenlik teknolojisi paketi, Sürücü Dikkat Uyarısı (DAW), Güvenli Çıkış Uyarısı (SEW), Dur & Kalk özellikli Akıllı Hız Sabitleyici (S&G ile SCC), Şerit Takip Yardımı ( LFA), Şeritte Kalma Yardımı, Kör Nokta Çarpışma – Kaçınma Yardımı (BCA) ve Kör Nokta Çarpışma Uyarısı (BCW), Şeritten Ayrılma Uyarısı vb. Diğer güvenlik özellikleri arasında 6 hava yastığı, EBD’li ABS, VSM, ESC, TPMS, Yokuşta kalkış yardımı kontrolü, elektronik park freni, dört disk fren, ön ve arka park sensörü vb.

5. En güçlü motor
Maksimum 160 BG güç ve maksimum 253 Nm tork üreten yeni 1,5 litrelik dört silindirli turboşarjlı benzinli motorun piyasaya sürülmesiyle, yeni nesil Verna artık kendi segmentinde Hindistan’ın en güçlü sedanı. Bu motor, altı vitesli bir manuel şanzıman veya isteğe bağlı yedi vitesli bir DCT ile alınabilir; Hyundai, sedanı sadece 8,2 saniyede 0’dan 60 mil / saate çıkarabileceğini iddia ediyor! Yeni Verna ayrıca 115 BG/144 Nm değerinde 1,5 litre NA benzinli motorla, 6 MT ve isteğe bağlı CVT ile birlikte sunuluyor.
2023 Hyundai Verna’yı rakipleri yerine almayı düşünür müsünüz? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin.