2023 Hyundai Sonata açığa çıktı: Verna’nın daha büyük ve sportif kardeşi

Tarihine

Global Mod
Global Mod


hyundai Motor Company, sekizinci nesil versiyonu için bir makyaj açıkladı. sonat bu ilk olarak yaklaşık 4 yıl önce ortaya çıktı. Güncelleme sadece bir orta yaş yenilemesi olsa da, değişikliklerin oldukça önemli olduğu inkar edilemez. En dikkate değer değişiklik, sedanın daha agresif görünmesini sağlayan ve markanın tüm yeni Hyundai otomobilleri tarafından benimsenen Duyusal Sportiflik stil etiğinin en son yinelemesine uygun dış tasarımdır.
Ön podyumu alan altıgen ızgara gitti ve sportif görünümlü bir ön tampon var, bölünmüş far tasarımı gösteriyi çalıyor. Yeni Sonata, tam genişlikte LED gündüz farları alıyor ve bu da ön kısmın Hindistan’da yakın zamanda piyasaya sürülen 2023 Hyundai Verna’ya çok benzemesini sağlıyor. Arkada, Venue yarı kompakt SUV’ye çarpıcı bir şekilde benzeyen, bir araya gelen yeni H-şekilli LED arka farlar yer alıyor.




Yeni Hyundai Verna tasarımı, alanı, özellikleri açıklandı | TOI Otomatik


Giden görünüm değişikliği öncesi modelin aksine, yeni Sonata’nın yanlarında bazı cesur karakter hatları var. Arka tampon, bir sanat koruma plakası ile iki tonlu bir işleme sahiptir. Hyundai ayrıca, yeni Sonata’nın siyah unsurlarla yeniden tasarlanmış ızgara, yeniden şekillendirilmiş alaşım jantlar, dörtlü egzoz boruları ve tabii ki N Line rozeti gibi bir dizi tasarım iyileştirmesi içeren daha sportif N Line versiyonunu da tanıttı.
Sedan’ın kabini de tamamen yeniden tasarlandı ve şimdi hem yeni 12,3 inç dijital gösterge paneli hem de 12,3 inç dokunmatik bilgi-eğlence sistemini birleştiren yeni bir panoramik kavisli ekrana sahip. İki renkli kabinde ayrıca gösterge panelinde ahşap kaplama, arkasında yeni sütun şeklinde bir kablolu vites kumandası bulunan yeni 3 kollu direksiyon simidi, mod aydınlatması, açılır tavan ve daha fazlası bulunur!

Bununla birlikte, üretici henüz 2023 Sonata hakkında daha fazla ayrıntı açıklamadı, ancak daha önce sedan ile sunulan güç aktarma organlarını taşımasını bekliyoruz. Yeni Sonata, 30 Mart – 9 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Seoul Mobility Show’da bizzat tanıtılacak.