Yine bir vur-sürükle olayı: Gaziabad’da trafik polisi bir arabanın kaportasına yapıştı

Tarihine

Global Mod
Global Mod

Yine başka bir tüyler ürpertici vur ve sürükle Olayda, trafik polisi bir otomobilin kaputunun üzerine yaklaşık 2 kilometre sürüklenerek durdu. Gaziabad, Cuma günü Uttar Pradesh. Olay, Şipra Alışveriş Merkezi yakınında meydana geldi. İndirapuramve o sırada arabada bulunan iki kişi daha sonra tutuklanırken, polis arabada bulunan üçüncü zanlıyı arıyor.
Ankit Kumar, kıdemli ajan Gaziabad polisi, şikayetinde kendisinin ve diğer üç memurun Cuma günü saat 16.30 sıralarında alışveriş merkezinin yakınında rutin bir kontrol yaptıklarını söyledi. “Beyaz bir Tata Altroz otoyoldan indi ve Shipra Alışveriş Merkezi’ne girdi. Araçta emniyet kemeri takmayan sürücü dahil 3 kişi vardı. Durmasını söylediğimizde gaza basıp bana çarptı. Arabanın kaportasına düştüm” dedi Kumar.

2023 Hyundai Grand i10 Nios İncelemesi | Bir SUV yerine bir hatchback satın almalı mısınız? | TOI Otomatik

Memur ayrıca, sürücünün arabayı durdurmadan önce bir motosikletçiye de çarptığını iddia ediyor. “Sürücü durmadı, ben kaportaya tutunurken yaklaşık 2 km yol aldı. Daha sonra araç Amrapali Yeşilleri topluluğuna yaklaşırken sürücü bir motosikletçiyle çarpıştı ve sonunda durdu.” Şüpheli, Indirapuram sakini Abhi Tyagi ve Haryana’nın Sonipat sakini Akshit Tyagi olay yerinde tutuklanırken, üçüncü kişi kaçmayı başardı.
Vur-sürükle olayları son aylarda endişe verici bir oranda arttı ve çoğu vaka ölümle sonuçlandı. Rezil kanjhawala Bir kadın, scooter’ına sarhoş sürücü ve suç ortakları tarafından çarptıktan sonra bir arabanın altında kilometrelerce sürüklendiğinde vur-sürükleme olayı ülkeyi şok etti.