Vikram Kirloskar’ın kızı Manasi Tata, Toyota Kirloskar Motor’un Başkan Yardımcılığı görevini devraldı.

Tarihine

Global Mod
Global Mod

Toyota Kirloskar motoru TKM açıkladı Manasi Tatageç kalan kızı Vikram Kirloskar geçen Kasım ayında babasının zamansız ölümünün hemen ardından şirketin yeni Başkan Yardımcısı olacak. Şirketten yapılan açıklamada, Toyota Kirloskar Auto Parts’ın (TKAP) Başkan Yardımcılığını da devralacağını söyledi.
Açıklamada, Tata’nın halihazırda Toyota Kirloskar Motor Pvt Ltd’nin yönetim kurulunda görev yaptığı ve TKM’nin ticari kararlarının ve stratejik operasyonlarının ayrılmaz bir parçası olduğu belirtildi. “Genç bir iş lideri olarak Manasi Tata, tüm alanlarda mükemmellik arayışımızda kritik önem taşıyan kapsayıcı zihniyetini ve insan merkezli bakış açısını beraberinde getiriyor. Bu, Hindistan otomotiv endüstrisine ilişkin keskin anlayışıyla birlikte, TKM’nin taahhüdünü daha da artıracaktır. TKM Genel Müdürü ve CEO’su Masakazu Yoshimura, “Herkese Kitlesel Mutluluk” sunmaya.

Beşinci nesil Lexus RX 500h, Auto Expo 2023’te | Varyantlar, lansman, teslimatlar | TOI Otomatik

Tata, babasının ölümünün ardından 26 Aralık 2022’de TKM yönetim kuruluna yönetici olarak katılmıştı. Yeni rolü hakkında yorum yapan Tata şunları söyledi: “Toyota Kirloskar Motor ile yolculuğumu zenginleştirmeyi dört gözle bekliyorum. İnsana öncelik verme konusundaki kişisel bağlılığımla, yalnızca müşteriler için değil, tedarikçilerden bayilere kadar tüm sistem için en iyi değeri yaratmaya devam edeceğimize eminim.”
toyota Kirloskar Motor, 8 Aralık 2022 ile 12 Ocak 2023 tarihleri arasında ürettiği iki otomobilini geri çağırdığını açıkladıktan sonra da kısa süre önce manşetlerde yer aldı. aracın hava yastıklarının çalışmasına müdahale edebilecek hava yastığı grubu kontrolörü. Bununla birlikte, Toyota bayileri etkilenen araç sahipleriyle iletişime geçecek ve gerekirse arızalı parçayı ücretsiz olarak değiştirecektir.