VİDEO: Sabahtan sonra beni neşelendirmek için gece gölgelerini banyoya, Farna’ya götürüyorum

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
Geçtiğimiz yıl O2 arenasının tüm biletleri tükendi, beşinci yıl için bir konser duyurdunuz, biletleri o kadar tükendi ki şimdi o bir gece kuşu. Bununla ilgili ne düşünüyorsun?
Hediyelerin üzerime nasıl yağdığını hiç hatırlamıyorum. Hayranlar, konserlerin biletleri tükendi ve iki ödül kaldı. Altın ve tam bir bülbül… Akşam olduğu izlenimine kapılmıştı. Kesinlikle gözümün önündeyim, duygulandım, gün. Hayranlarımla sosyal medya aracılığıyla iletişim halindeyim, şarkılarımı yayın hizmetlerinde dinlediklerini biliyorlar ve TV ekranının önünde bile çok sayıda olduklarını öğrendim.

Herhangi bir özel şehir için fiyat belirlediniz mi?
Böyle bir cam pencerem var ama görebileceğim bir yere koymak istiyorum. O bardak hala pek sık gitmediğim bir odada. Yoksa banyoda aynanın yanındaki rafta güzel bir yer olduğunu mu düşündünüz? Sabah kendime göz kırpıyorum, gördüğümü görüyorum ama sonra Slavky’nin yanına bakıp kendi kendime şunu söylüyorum: evet, o kadar da kötü değil. Seni kaybettiğimde bile nasıl kaybettiğimi, insanların bana öfkesi var.

İkinci O2 alanını doldurdunuz mu doldurmadınız mı?
Gerçekten bunu karşılayamadı. Bir konserden bahsettik, birkaç ay doldurduk. Tükendi, o gün çok kötüydüm. İnsanların tepkisi o kadar olumluydu ki bir kez denemeye karar verdik. İlk pazartesi tarihi olan Mart 2024’ü aldık ve on beş saat içinde tükendi. Çok güzel bir duygu, stres yok. İlk başta farkına bile varmadım ve bitti. Bununla çok pratik yaptım, bu yüzden gerçekten keyif alıyorum.

Noel’di, sizin evinizde kutlamalar nasıl geçti?
Daima aile, daima işsiz. Ailelerin arasına gidelim, Drk’lı çocuklarla birlikte seviniyoruz. Bunun için fazla karanlığım.