VİDEO: Kaiser, bahçıvanlığı kahramanla ve aynı zamanda eşimle paylaşıyorum

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
Tomáš Jeřábek, Jiří Vyorálek, Alena Mihulová veya Tereza Dočkalová yardımcı rollerde yer alacak. Acı tatlı komedinin çerçevesini dört sezon ve Çapkova'nın aynı isimli kitabı oluşturuyor. Film, 18 Temmuz 2024'te Çek sinemalarında gösterime girecek.


Pitoresk bir tepenin eteğinde bir bahçıvan (Oldřich Kaiser) ve karısı (Dáša Vokatá) yaşıyor. Küçük bahçe işlerine sevgiyle bakıyorlar. Ancak cennet gibi hayatları, mahalleyi kendi fikirlerine göre dönüştürmek isteyen yeni bir komşu tarafından bozulur. Bahçıvanlık planlarının önüne geçince bir dizi tuhaf olay harekete geçer.


Dikenli telli bir çit, garaj yolunun kapatılması veya Štěpán Kozub'un canlandırdığı bir güvenlik görevlisinin varlığı en küçüğüdür. Ancak bahçıvan pes etmez ve evini korumaya çalışır. Tomáš Jeřábek ve Jiří Vyorálek'in canlandırdığı polis ve belediye başkanı (Alena Mihulová) yavaş yavaş kendi bürokrasisinde boğulunca bahçıvan kaderini kendi ellerine almaya karar verir.


“Senaryoyu okuduğumda ondan etkilendim. Buna ek olarak, ana karakterle el işlerine, bahçe işlerine ve ayrıca bir kadına karşı ortak bir sevgim var” diyor ana rolün oyuncusu Oldřich Kaiser, kendi karakterini oynayan şarkıcı Daša Vokatá'nın film karısı, şu anki karısı.


The Owners ve Extraordinary Event filmlerinin yazarı senarist ve yönetmen Jiří Havelka'nın aklına ikisini film kamerası önünde bir araya getirme fikri geldi.


“Dasha ile ortak şarkımızı görünce aklına geldi. Bu konuda hoşuma giden şey, parmaklarını asla kire sokmaması. Benden farklı olarak doğaya gitmiyor ve doğayla hiçbir ilgisinin olmadığını iddia ediyor. Burada toprağı ekmesi ve kazması gerekiyordu, bu yüzden ilginçti” diyor Oldřich Kaiser gülümseyerek.


Şarkıcı ve ilk kez sahneye çıkan oyuncu Dáša Vokatá şunu ekliyor: “Jirka Havelka bana her zaman ne yapmam gerektiğini söylerdi.” Onun bir fikri vardı, taslağını çizdi, bana gösterdi ve işe yaramadı ve ya beğendi ya da beğenmedi. Hayatımda ilk kez bir şeyin içinde oynadım. İlk kez ve muhtemelen son kez. Ve bu doğru, her şeyi bahçede öğrenmek zorunda kaldım.'