VİDEO: Daha iyiyim, diyor Michal David ve yeni klipte işini kolaylaştırıyor

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
Yeni şarkı iyi bir ruh hali hakkında, metnini abartılı bir şekilde yazdım ve kendimle dalga geçiyorum. Umarım keyifli bir yaz geçiririm ve parçayı Michal David ile söyleyebileceğim için mutluyum ve şu anda Robbie Williams'ın albümü üzerinde çalışan yıldız yapımcı Martin Teref ile olan işbirliğini övüyorum.

Martin'in bestelediği ve prodüktörlüğünü yaptığı, efsanevi Eastcote Stüdyolarında kaydedilen müziğin kitlelere hitap etmesine hayranım. Pek çok disko hitinin yazarı, müzisyen olarak böylesine profesyonel bir ekiple çalıştığım için mutluyum ve birlikte bestelediğimiz şarkıların hayranlara neşe getirmesini umuyorum.

Etkinlik çeşitli yerlerde gerçekleşti; bunlardan biri Michal David'in eviydi. Klipte kızı Klra ve torunu Sebastian da yer alıyor.

Klipte ilk ben oynadım. Daha sonra içmem biraz uzun sürdü ama iyi bir deneyimdi ve bunu bir ara Sebastian'a kesinlikle tekrar yapmak isterim. Gitar çalarken çok eğleniyorum, çalarak çok vakit geçiriyorum. En çok rock ya da metal çalmayı seviyorum, ayrıca biraz farklı müzik de var, çok uzun değil ama yine de onunla çalmaktan her zaman çok mutluyum, diye bitirdi Sebastian.