ve sanatçılar yapay zeka ve TikTok’un müzik endüstrisi üzerindeki etkisi hakkında yorum yapıyor

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
Yaratıcılık, yaratıcı çalışma veya şarkı yaratma konusunda yapay zekanın Adam Mik’e yardımcı olacak bir araç olacağını düşünüyorum. Ama mesajlar için onu suçlayamazdı. Şarkı sözlerini denemedim, lirik bir değer verecek kadar ileri gittiğini düşünmüyorum. Henüz bilmiyorum, ekle.

Ku’yu izle

Sanatçılarla yapılan röportajların tamamı KO tarafından 10 Eylül Pazar günü saat 18:00’den itibaren CZ&SK özel programında video klipleriyle birlikte yayınlandı.

Slza grubundan Petr Lexa’ya göre yapay zeka, yaratıcılığın yerini alamaz. ChatGPT’de yazmaya çalıştım: Sanki Slza yazmış gibi bana bir pop şarkısı iç. Ve o bir kaltaktı. Başka yolu yok tatlım. O yüzden bize gelmen bunun yerini almayacak, bu iyi, Lexa’m.

Zpvaky Lenny ve Pam Rabbit uml istihbarat pesto biraz ds. AI Ariana Grande’yi gördüğümde biraz korktum. Bu bana gerçekten tuhaf geliyor. Öte yandan çok fazla teknoloji var ve bunun nereye gideceğini merak ediyorum. Bence kurallara ve kanunlara ihtiyacı var ve o zaman her şey yoluna girecek, efendim Pam Tavşan.

Yapay zeka şu anda Vietnamlı rapçi ve şarkıcı Renne Dang tarafından eğitiliyor. Kesinlikle oyunun kurallarını değiştirebileceğini düşünüyorum. AI ile Almanca bir metin çalmayı denedim, Almanca konu albümün ne hakkında olması gerektiğiyle ilgili olmalı ve e-mağaza veya konserler için ürünün bir açıklamasını oluşturmak için AI’yı kullanıyorum ve bunu aynı zamanda pazarlama işleri için de kullanıyorum, diye açıkladı.

TikTok yardımı ve kodu

Son zamanlarda sosyal medya, tıpkı Paint The Town Red şarkınız gibi şimdiye kadar ihmal edilen bir şarkıyı hit haline getiren TikTok ile müzik sektöründe büyük bir etki yaratıyor. Sanatçılar bu sosyal medyayı öncelikle çalışmalarını daha görünür kılma yeteneğinden dolayı övüyorlar. Öte yandan izleyicinin yaptıkları işten sadece kısa bir kesit alması onlar için sorun teşkil ediyor.

Belirli bir TikTok’um yok ama grupta var. Bu işlerin hızlı olması beni biraz rahatsız ediyor, anlık tarafta olması ve metni kesemememizi etkiliyor . Mirai bana, onu istiyoruz ve beş saniye içinde bize ulaşacağını söyledi.

İnsanların sanatımın sadece 10 saniyesini dinlemesi beni üzüyor. Şarkıya bir mesaj koydum, insanların bazı duyguları, hisleri içmelerini istiyorum ve Lenny’yi şaşırtacak şekilde bunu on saniyede yapamam.

Rapçi Rene Dang, TikTok’taki gibi kısa içeriklerin tüketicisi değil ve buna uyum da sağlamayacak. Asla TikTok’ta başarılı olmak adına yaratıcı bir sanatçı olmayacağım. Ne yazık ki, bu sadece benim görüşüm, k

Ancak Sebastian’a göre asıl popülerlik konserlerde artıyor. TikTok’ta en fazla güce sahip olan kişiler en geniş çocuk kitlesine sahip. Konserlere de pek gitmiyorsunuz çünkü emekli maaşınız bile yok. Sebastian’a göre konser vermenin en iyi yolu nasıl olduğunuzu görmek ve bundan sanatçının çaldığı fiyatın doğru olup olmadığı sonucunu çıkarmaktır.