Central Group genel yayın yönetmeni Michaela Tomkov, Nisan ayındaki kalkınma şirketleri toplantısında Kentsel Gelişim Bakanlığı'nın çabalarını iyi bir çaba olarak övdü, ancak bunu biraz dipten içti.
Yerel Kalkınmadan Sorumlu Bakan Yardımcısı Luk Ernohorsk, konuşmasından önce belediyelerin ve şirketlerin yeni dijital inşaat sahasını deneme fırsatına sahip olacağı güvencesini verdi.
Ancak bu hiçbir şekilde gerçekleşmedi. diğerleri, gerçek süreçlere dokunma olanağı sunan kapsamlı bir eğitim yerine yalnızca temel bir eğitim aldıklarından emindir. Geniş ekran monitör şeklinde vaat edilen teknoloji son anda geldi.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
Aptallık etme
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 178 K
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 446 K
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
Yerel Kalkınmadan Sorumlu Bakan Yardımcısı Luk Ernohorsk, konuşmasından önce belediyelerin ve şirketlerin yeni dijital inşaat sahasını deneme fırsatına sahip olacağı güvencesini verdi.
Ancak bu hiçbir şekilde gerçekleşmedi. diğerleri, gerçek süreçlere dokunma olanağı sunan kapsamlı bir eğitim yerine yalnızca temel bir eğitim aldıklarından emindir. Geniş ekran monitör şeklinde vaat edilen teknoloji son anda geldi.
Yeni inşaat kanununun uygulamada nasıl işleyeceğini kimse bilmiyor. Basitleştirilmiş kanun değişikliği henüz tamamlanmadı.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
Aptallık etme
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 178 K
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 446 K
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
- Tanınmış yazarlardan 50.000'den fazla premium bağlantı
- Gazete ve dergilerimize online ve ücretsiz erişim