Trump ofiste olduğu sürece sınırları aşmayacağım. Kanadalılar ABD'ye kızgın

MyHoca

New member
Kaliforniya günü, ne de Amerikan burbonu. Nuky sadece Amazon, Analogov Zbava ve kablolu TV City Netflix ve Spotify'daki MSTO mağazalarında. Ve Disney World'deki Kanada Kootenays City'de izin verildi. Bu şifre, birçok Kenan'ın ilk olarak Amerikan yönetiminde meydana gelen karanlık üzerinde direnişi ve yoksulluğu ifade ettiği anlık bir durumu tanımlayabilir. Birçoğuna göre ABD, Guardian'ın müttefiki PE'si değil.

Trump Zail'in Canad'ı kazanması ve EZ NS 51 hakkında şaka yapmasından bu yana, STT ABD, Kanada Yeni Bruny'den 78 yaşında iş kadını Lynne Allardiceov şaka STT'nin tek bir başlangıcı satın almadım. Peliv St ve Pi Kupyla içiyordu: Her şey, ama Amerikalı değil.

Trump ofiste olduğu sürece, STT'ye gitmiyorum ve MCH'lerin çoğu böyle. Uzun yıllardır sahip oldukları Amerikan gayrimenkulü tarafından geciktiğini belirtti.

British Kolombiya adından 64 yıl tespit Pam K, ES ilk olarak Ptitdenn yolculuğunu Palm Springs'e kaldırdı. 83.000 K (83.000 K) suçu içtiler, ancak pişman değiller. Öyleyse bir Honda arabası satın almak için bir Ford alabilirsiniz.

Sakin dr, ama ABD'den değil

Birçok Kanaan UVDJ, süpermarketleri Kanada sandıklarını etiketliyorlar ve örneğin Meksika limonları için yarı yarıya daha fazla Amerikan olmayan bir ZM ödemiyor gibi görünüyorlar. Diğerleri, Kanada toplumlarının ve Amazon Prime'ı ve bir sonraki Amerikan akış platformlarını ortadan kaldıran Sweat'in Suite'i umuyor. Facebook gruplarından biri olan Canadsk Zbo, 1.2 milyon keten büyüdü …

Kanada nüfusunun çoğuna piyasaya sürülüyor ve ekonomik belirsizlik DAST'ın anlaşmazlıkları üzerinde. ADA, çalıştıkları şirketlerin NBOR yeni girişimciler tarafından donduğunu ve arızaları diktiğini bildirdi. Şirketlerin birçoğu, Trump'ın sahip olduğu ihtiyaçta bir düşüş seçti, bu da derinleşmesi muhtemel.

Gümrük görevleri kaos, canlılık ve depresyon oldu, bunalıyorum. ABD'deki MJ satışları düştü ve görevler yürürlükte kalırsa, şirketi zaven etmek zorunda kalacağım, çünkü Amerikan fosili MCH'nin yarısı, Kuzey Ontario'dan girişimci Adrian'a.

Toronto'nun temel kiklerinin rızası ve ptaedestyelem yardımı ile. Kocam beni PRIC hakkında içecek, çünkü çalıştığı dernek iyi bir Amerikan fosili. Görevler, firmasının firmasının parça olacağı binanın olduğunu iddia edebilir.

Hem nm hem de bizler

Tzanch'ın çoğunda, Trump'ın korumacılık politikası ve Kanaan'ın bitkileri, bir izolasyona ve Kanada durumunda olduğunu belirtti. Montreal'den tek bir yıllık annem, Trump ile bir ilişkimiz olacak ve ABD'yi N için tutmak için kendimizi inşa edeceğimizi düşünüyorum. Kanaan plakaları da NZOR'larına göre Kanada'nın kollarını güçlendirmek zorunda kaldılar.

ABD, Panty olmayan bir komşuya dönüşürse, Montreal'den 43 yıllık TKCH makinesi olan Antoine Delor'u boyanan kimse yardım edemez. Ontario'dan babada bir yenilik olan Jean Whieldonov da rıza için. NM Trump'a göre, bu açıdan gerçek. Amerika'da bir kazık olduk. Yardım ve koruma için kim olabiliriz? NATO? Krlovship'in katılımı mı? Saklama, öyleydi.

Yüzlerce Kanaan şimdi çok somut olan ersmis, vatanseverliğin yükselişini ve ülkede henüz görülmemiş bir tür milliyetçiliği getirdi. Kanaan çok millileştirildi, Ontario'dan ENA'yı doğruladı. Örneğin, tipik bir Kanada üremesi olmayan American Hymn'de herhangi bir hokey kartı yok.

İngiliz gazetesinin editörleriyle çağrılan Kanaan'ın çoğu, Kanada ve ABD arasındaki bağların kalıcı olarak görüldüğünü düşünüyorlar. İlişkiler Troskch'te, yeni Brunvik Allardiceov'dan Děchodkyn'e. Büyük Stany Kanaan Nyn ABD keşfetmiyor. Ekonomiyi katlayan ve dizlerin VS'sini ortadan kaldıran bir komşu ile nasıl iyi ilişkilerde bulabilirsiniz? Guardian'a göre kapandı.