Trabant, lavabolar, bebek arabaları. Çöp Devriyeleri tüm yıl boyunca şehirleri ve ormanları temizliyor

MyHoca

New member
Çöp Devriyeleri, yani McDonalds restoranlarının çalışanlarından, onların aile üyelerinden ve diğer gönüllülerden oluşan temizlik ekipleri Uklime esko girişimine düzenli olarak katılıyor. Aynı zamanda kendinize huzur verin. Tüm yıl boyunca şehre, parka ve ormana gidebilirsiniz.


Çalışanlarımızın bu yıl sessizliğin üstesinden bu kadar coşkuyla gelmeleri inanılmaz. McDonalds'ta hepimiz için sürdürülebilirlik ve ekoloji gibi kelimelerin sadece boş kurumsal ifadeler olmadığı, aynı zamanda sadece restoranlarımızın çevresinin çöpsüz olması konusunda da gerçek bir endişe olduğu görülüyor. Bu yıl katılan çalışanlara ve diğer gönüllülere, bu yılki katılımlarından önce teşekkür etmek ve gülümsemek için McDonalds R/SK Halkla İlişkiler Müdürü Lucia Polekov'a gitmek istiyorum.




Bu yıl Plze Rondel, katılan 49 şube arasında ödülün sahibi ve mevcut rekorun sahibi oldu. Çalışanları diğer gönüllülerle birlikte toplam dokuz torba atık topladı. Ayrıca eski bir depoyu da eklediler. Çöp Devriyeleri, yüzlerce Trabant'ın kalıntıları, çocuk mantarları, lastikler, avaralar, lavabolar, tencereler veya şilteler gibi incileri ele geçirdi. Bazen insanları satmak için ne yapabileceklerini bilmiyorlar gibi görünüyor.


Hem ürün kalitesi hem de çevre açısından kötü olan bu davranış, McDonalds'ta uzun süredir gösteriliyor. Çöp Devriyeleri projesi şu anki haliyle 2020 yılında oluşturuldu ve şirketin uzun vadeli stratejisinin bir parçası. Sürdürülebilirlik McDonalds'ın en önemli yönlerinden biridir. Bonus, projenin aynı zamanda müşterileri ve genel halkı da hedef alması ve onlara gezegene karşı duyarlı olmaları konusunda ilham vermeye çalışmasıdır. Olaya karışan insanların teri ve çöp poşeti yığınları bunun yapılabileceğini gösteriyor.


Çöp Devriyeleri gerçekten özerktir; restoranlar ne zaman, nerede ve barışa katılıp katılmayacaklarına kendileri karar verebilir. Yılda birkaç kez sizin için ayağa kalkıp kalkmayacakları onlara kalmış. McDonalds, Uklime esko etkinliği sırasında restoranları yılda iki kez sessiz girişime katılmaya davet ederek burada bir motivasyon kaynağı görevi görüyor. Polekov, her yıl bu kadar büyük olması harika, diye ekledi.