Japon otomobil üreticisi Toyota’nın bir sonraki başkanı, Koji Sato, Pazartesi günü elektrikli araçları agresif bir şekilde zorlayacaklarını söylediği bir yönetim ekibini tanıttı. Sato, “elektriklendirmenin” ekibi için önemli bir tema olduğunu vurguladı ve 2026 yılına kadar tamamen yeni, yeni nesil bir elektrikli otomobil geliştirme sözü verdi. Bu bir Lexus olacak toyota motor şirketi Sato, tüm EV modeli tekliflerini de destekleyeceğini söyledi.
Tokyo’da düzenlenen bir basın toplantısında gazetecilere “Lexus harekete öncülük edecek” dedi. “Kendimi futbol takımının kaptanı olarak görüyorum.” Sato bir sunumda, karbon nötrlüğü, güvenlik teknolojisi ve Kuzey Amerika ve Asya gibi bölgeleri denetleme gibi farklı sorumluluklara sahip çeşitli yöneticileri listeledi.
Test sürüşü testi Hyundai Ioniq 5: mükemmelden daha fazlası! | TOI Otomatik
Şu anda orta büyüklükteki araçları denetleyen Hiroki Nakajima, teknolojiden sorumlu başkan yardımcılığına getirildi. Operasyonları denetleyen Yoichi Miyazaki, mali işler müdürü olarak atandı. Şimdi Toyota’nın marka başkanı olan Sato’nun bir sonraki genel müdür olarak seçilmesi geçen ay açıklandı. Yeni liderlik 1 Nisan’da görevi devralacak.
Hibrit Prius ve sedan Camry’yi yapan Toyota, hareketi elektrifikasyon gibi sosyal değişimlere ayak uydurma çabası olarak nitelendirdi. Bazen elektrikli araba rakiplerinin gerisinde kalıyor olarak görülüyordu. Şirketin hem akülü hem de benzinli motora sahip hibrit araçlar ve hidrojen yakıt pilleri ile elde ettiği başarı kısmen bu algının arkasında olabilir.
Sato, Toyota’nın zaten yaygın olan modellerle emisyonları azaltmayı planladığını belirterek bu görüşü yineledi. Bugün yollardaki çoğu aracın benzinle çalıştığını kaydetti. Toyota yetkilileri her zaman “pilli elektrikli araçlar” veya saf EV’ler anlamına gelen BEV teknolojisine sahip olduklarını söylemişlerdir. Ancak bu pazar şimdiye kadar Tesla, Japon rakibi Nissan ve Çinli BYD gibi şirketler tarafından domine edildi.
Sato, “BEV’leri geliştirmek için çalışıyoruz, ancak algı bunu pek iyi yansıtmamış olabilir” dedi. Toyota’nın sunduğu elektrikli araçlar, yalnızca zamana ayak uydurmak için daha fazla EV olamaz, aynı zamanda “Toyota’nın ne tür bir EV sunması gerektiği sorusuna cevap vermeli” dedi.
Sato ve diğer yöneticiler, kaliteli EV’ler yapmak için şirketin tüm üretim sisteminin yenilenmesi gerektiğini söyledi. Maliyetleri düşürmek kendi başına bir amaç olmasa da Toyota, pillerin yüksek maliyetiyle de mücadele ediyor. Toyota, “tam zamanında” üretim sistemiyle övünür. Sato, Toyota’nın daha akıllı, daha güvenli ve daha eğlenceli otomobiller de yapacağını söyleyerek, bunların internete bağlanacaklarını ve diğer eğlence özelliklerini sunacaklarını ima etti.
Yönetim değişikliği ile Toyota’nın CEO’su ve başkanı, şirket kurucusunun torunu Akio Toyoda başkan oldu. Toyoda, Pazartesi günkü duyuruda yer almadı. Sato ayrıca Lexus ve Toyota Motor Racing’in lüks bölümünü yönetti. Atamaların, şirketin bir sonraki genel kurulu için planlanan hissedar onayına ihtiyacı var.