Teknoloji girişimi Matter’in Hindistan’ın ilk vitesli elektrikli motosikleti tanıtıldı: Ayrıntılar

Tarihine

Global Mod
Global Mod
Ahmedabad merkezli teknoloji girişimi Önemli olmak ülkenin ilk vitesli elektrikli motosikletini tanıttı. Motosiklet sıfırdan şirketin Ahmedabad’daki fabrikasında üretildi ve büyük şehirlerde satışa çıkması bekleniyor. Startup’ın çok yakında motosiklet için rezervasyonları açması bekleniyor. İşte dişli elektrik motoru hakkında bilmeniz gereken her şey.

1

bu madde elektrikli motosiklet ilgi çekici bir sürüş deneyimi sağlamayı amaçlayan 4 vitesli HyperShift düz şanzımana sahip. Bisiklet, MatterEnergy 1.0 adı verilen 5 kW yüksek enerji yoğunluklu pil paketinden güç alan 10.5 kWh elektrik motoruna sahip olacak. Patentli bir sıvı bazlı aktif soğutma sistemi, Entegre Akıllı Termal Yönetim Sistemi alır.

2

Tüm aktarma organı, pil takımını, pil yönetim sistemini, aktarma organlarını, güç dönüştürme modüllerini ve diğer sistemleri barındıran entegre bir birimdir. Motosiklet hem standart hem de hızlı şarjı destekler. Bisikletin 5 Amp şarj cihazı 5 saatten daha kısa sürede tamamen şarj edilebilir ve ayrıca aşırı yük korumasına sahiptir. Tam şarjın menzili henüz açıklanmadı.

3

Özellikler açısından, Elektrik sorunu motosiklet, Android işletim sistemine ve 4G bağlantısına sahip 7 inçlik bir dokunmatik ekrana sahiptir. Havadan (OTA) güncellemelerini destekler ve navigasyon ve çağrı yönetimi alır. Motosiklet, üç sürüş modu, pasif anahtarsız giriş ve geri park yardımı alıyor. İki kanallı ABS’li tüm LED aydınlatma da sunulmaktadır.
Elektrikli bir motosiklette sıralı vites kutusunun geleneksel sürücülere hitap edeceğini düşünüyor musunuz? Yorumlarda bize bildirin.