basit enerjiBangalore merkezli bir elektrikli araç ve temiz enerji girişimi, ilkini devreye aldı EV Tamil Nadu, Krishnagiri bölgesindeki Shoolagiri’deki fabrika. Simple Vision 1.0 olarak adlandırılan fabrika, 100 Rs’lik bir yatırımla kuruldu ve şirket, amiral gemisinin üretimi için son süreci başlatmaya hazır. elektrikli scooter – Basit olan.
2.00.000 metrekareye yayılan fabrikanın yıllık üretim kapasitesi 10 bin adettir. Şirket, fabrikanın yerel olarak 700’den fazla kişiyi istihdam etmeyi ve kadın ağırlıklı bir iş gücüne sahip olmayı hedeflediğini söylüyor. Tesis, bir genel montaj hattı, Hindistan’ın ilk tescilli şirket içi motor üretim hattı, bir pil üretim hattı ve hücre depolama, CAL (Müşteri Kabul Hattı) vb. diğer tesislerle donatılmıştır. Fabrikada ayrıca şirket içi araç testleri için bir test tesisi bulunmaktadır.
Citroen eC3 elektrikli hatchback incelemesi: Sıvı soğutma yok, yangına daha yatkın mı? | TOI Otomatik
Bu duyuru hakkında konuşan Simple Energy’nin Kurucusu ve CEO’su Suhas Rajkumar, “Bu yolculuğa dört yıl önce başladık ve üretim ve teslimatlara sadece bir adım uzaklıkta bir aşamaya geldik. Simple Energy’nin Shoolagiri’deki ilk üretim biriminin açılışı , TN, gelecekteki genişleme planları için bir sıçrama tahtasıdır. Doğru ve deneyimli yeteneklere sahip olmak, Ar-Ge’de en iyi stratejileri geliştirmemiz ve Simple One elektrikli scooter üretimini destekleyebilecek iyi donanımlı bir fabrika kurmamız için bize doğru yolu gösterdi. Başlat.”
Ağustos 2021’de lanse edilen Simple ONE’ın teslimatlarının üç kez ertelendiği ve şimdi bu yılın ilk çeyreğinde başlaması bekleniyor. Elektrikli scooter, 203km’lik iddia edilen bir menzil sağlayan 4.8kWh’lik bir çıkarılabilir pil paketi kullanıyor. ONE, 1.10 lakh Rs (eski showroom) taban fiyatıyla piyasaya sürüldü.