Petr Macek ünlülerin biyografileri üzerine: Kaç kez tartışıyoruz

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
İngiliz yazar Arthur Conan Doyle’un haleflerinin eserlerine Holmesian pastişleri denir. Mack’in bugüne kadarki üç polisiye romanı Londra merkezli MX Publishing tarafından kabul edildi ve dünya çapında dağıtım için İngilizce çevirisiyle yayınlandı. Şimdi dördüncüsü – Sherlock Holmes – Karındeşen Jack’in Son Kurbanı – Çek Cumhuriyeti’nde yayınlandı.

Kitap veritabanı 38 kitabın yazarı olduğunuzu belirtiyor. Bu abartılı bir rakam değil mi?
Bunu saymadığımı itiraf ediyorum. Neyin kitap sayıldığını bile bilmiyorum. Otuz civarında çok sayıda çizgi roman yazdım ve bunlar daha çok defter niteliğinde, çeşitli antolojiler yayınlanıyor… Çizgi romanları, biyografik kitapları ve Sherlock Holmes hikayeleri de dahil olmak üzere kurguları bir araya getirirsek, daha fazlası olabilir. Sonuçta 18 yaşımdan beri yazıyorum ve 42 yaşındayım, dolayısıyla birikiyor.

Çoğu zaman bunlar, kitaplarına sahip olmak bile istemeyen insanlardır. Mesela altmışlı yaşlarında biyografisini yazdığım Veronika Žilková’yı ellili yaşlarından beri ikna ediyorum.

Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle

Aylık

49 CZK

89 CZK

Ön ödeme

40 CZK tasarruf edersiniz
Daha sonra, 89 CZK/ay

+ çevrimiçi televizyon televizyon
Açık 90 gün ücretsiz

Şimdi %45 indirim

+ çevrimiçi televizyon televizyon
Açık 90 gün ücretsiz