Olimpiyat: Bombarďák albümü Lucie Benzin grubu tarafından vaftiz edildi

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
Birkaç HL görüşten iki anlam. Albümlerin ambalajında, grup Bombardovacho uçağı tarafından yakalanıyor ve Olimpiyat Çalışmaları Uzmanları olarak 1974'ten 4 albümde PSNIK HV Benznu. En büyük hit Lucie Oh'dan ikisini bilmeyen ve ateşe dokunmayan. Ve Robert Kodym Pi teneke kutu ile manipülasyon, kuşların hiç kimsesinin köpeği üst kısmın ölümsüz avucundan ve smoljaku trompetlerinden çekmediğine dikkat çektiğinde, olmayacak, yüzecek. Titreşmedi, albüm NoTed ve dünyanın tüm onurlarıyla. Ama Kest'in gerçekleştiği sinema matında olana gitmemek için, Nate albümü hakkında sert bir belgeyi rahatsız edin.

Bubenka Martin Vajgl, Naten, stüdyoda PRCI ve enerji dolu Bubenka Martin Vajgl'un sözlerine göre, yeni Psniek'in yaratılmasının yaklaşık iki yıl sürdüğünü öğrendik. Peter Janda Nicmn belgesel ve Proteek dakika sonra ve AE Bombark'ın sonundaki BL gruplarının son albüm olabileceğini belirtti.

Birim daha sonra, yaşla ilgili, anlaşılabilir, hissediyorum, henüz iyi değil. Biraz biraz yakıta sahip olacak bir bombrin gibiyiz, çünkü bir kez Pistant yapmak zorunda kalacak, ama havada havanın altında olacağım. Olimpiyat'ın sonunun yavaşça BL olması oldukça açık ve anlaşılabilir, ancak olduğu sürece HRT olacağız. M, zamanın yan tarafının altında ve doldurur. Olimpiyat SNDM ile SPT, sert Petr Janda ve yarısı yok ve yarısı yok.

KTU'nun kendisine madenlerin belgesinden sonra. Hava motorunun sesi ile şekillendirme, Modertor Martin Hrdinka tarafından işaretlendiği gibi Tyi Bombacıları tarafından toplandı. Petr Janda, Zırhlı Vrno türleri ve mükemmel basçı Milan Broum, Zmnn Bubenk Martin Vajgl ve Benjamnek Grubu, Klvesista Pavel Bezina.

Dobrý Ver, otomatik olarak Petr Janda'yı selamladı ve sadece öğleden sonra özellikle konserlerden gelen gelenek oldu ve diskografideki Tiadvít albümünün şüphesiz bir PKN olduğuna dikkat çekti, ancak iki albüm Ron'u yayınlamak için sözleşmedeki birçok İngiliz rock grubu bile. Jae ve Sonbahar. Yaklaşık yüz yirmi albüm Olimpiyatı'nda böyle bir bombrk ile.

PDIUM PIBS TERİ PNOV Robert Kody, Viktor Dyk, Michal Dvok ve PBCH.

İyi ve kayak için iyi bir tahta olmak istiyorum. Ve Pin Joy ve siz biraz heyecanlı olan Robert Kodym, gruplara Provoln ve Ije Olimpiyat!

Küfür

Petr Janda ve ark. VA Fiyatları, Pedal Lenm Gruplar Drky. İki çeşit üçü vardı. Birincisi, Kodym'in Milan Broum ML ML olduğu 1976 Olimpiyatları arşiv fotoğrafında keşfettiği T -Shirts'in bir kopyasıydı. Öte yandan, Kodym'in Sağlık Ten Emirlerinin basılmasına izin verdi, bu da 19. yüzyılda tekerleklere asıldı. Yazarı Filip Stanislav Kody, LKA, Prodovdec, yazar, gazete ve politikacı idi.

KTU'da Ast Lucie tatsız değildi. Robert Kodytem albümde iki köpeği merak etti, bomba jetinin yanı sıra Uvan Lilith şarkısı. Petr Janda, yeni PSNI KRSA ve Zzrak ve Gizeminde Lucie'ye ev sahipliği yapıyor.

M Robert'ın sözleri çok şeydi, beni çok gördü. Ayrıca beni kazandığında kabul ettim, kabul ettim. Bombacı eski pardn'i tamamladı, müzisyen meslektaşı tutma Petr Janda'yı karşılaştırdı.