Šmíd, “Birinin makinelerle ilgilenmesi gerekiyor, bu nedenle BT alanından yüksek vasıflı kişilere ve mühendislere de iş fırsatı sunuyoruz” diyor. Kojetín’den gönderilen ilk sevkiyat peluş bir Pokemon Pikachu’ydu ancak kitaplar da Avrupa’daki müşteriler arasında popüler ürünler arasında yer alıyor.
Amazon, bu Haziran ayında Çek Cumhuriyeti’ndeki ikinci dağıtım merkezini Moravya’daki Kojetín’de açtı. Son teknolojiye sahip, sofistike bir bina, bir robotik merkezi olması gerekiyordu. Yine de şu anda Kojetín için yüzlerce yeni çalışan aradığınızı gösteren reklamlar görüyorum. Yani robotlar her şeyi yapmayacak mı?
Gerçekten olmayacak. Robotik merkezi işimizi önemli ölçüde daha verimli hale getiriyor ancak yine de insan olmadan yapamayız. Bunu sana en iyi nasıl anlatabilirim? Muhtemelen Çek Cumhuriyeti’ndeki iki dağıtım merkezi arasındaki fark ve işleyişiyle ilgili.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
şimdi İndirim -45%
Ön ödeme
+ Aylık aboneliğe kıyasla 6 ay ücretsiz
+ çevrimiçi televizyon televizyon
Açık 90 gün ücretsiz
Ön ödeme
+ Aylık aboneliğe kıyasla 5 ay ücretsiz
Açık 90 gün ücretsiz
Bugün katılın ve şunları edinin:
Amazon, bu Haziran ayında Çek Cumhuriyeti’ndeki ikinci dağıtım merkezini Moravya’daki Kojetín’de açtı. Son teknolojiye sahip, sofistike bir bina, bir robotik merkezi olması gerekiyordu. Yine de şu anda Kojetín için yüzlerce yeni çalışan aradığınızı gösteren reklamlar görüyorum. Yani robotlar her şeyi yapmayacak mı?
Gerçekten olmayacak. Robotik merkezi işimizi önemli ölçüde daha verimli hale getiriyor ancak yine de insan olmadan yapamayız. Bunu sana en iyi nasıl anlatabilirim? Muhtemelen Çek Cumhuriyeti’ndeki iki dağıtım merkezi arasındaki fark ve işleyişiyle ilgili.
Michal SmidAmazon’un Çek Cumhuriyeti genel müdürüDağıtım merkezlerinde elbette ağaç dikmeye, arı kovanları, böcek kolonileri, böcek otelleri ve benzeri konulara da odaklanıyoruz. Kojetín’de çiçekli bir çayırımız var.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
şimdi İndirim -45%
Ön ödeme
+ Aylık aboneliğe kıyasla 6 ay ücretsiz
Açık 90 gün ücretsiz
Ön ödeme
+ Aylık aboneliğe kıyasla 5 ay ücretsiz
Açık 90 gün ücretsiz
Bugün katılın ve şunları edinin:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim