Michael Schumacher’in 54. Doğum Günü: Schumi’nin Formula 1’i sonsuza dek değiştirmesinin beş yolu

Tarihine

Global Mod
Global Mod
Motor sporlarında çok az isim, Michael Schumacher’in Formula 1’de ne kadar büyük hale geldiğine yaklaşabilir. 1991-2006 ve ardından 2010-2012 yıllarını kapsayan kariyerinde, Schumacher ilk galibiyetini F1 yarışlarının ikinci yılında aldı ve 91 puan alarak devam etti. yarış kazanır. Adına yedi unvanı var. Birçok F1 efsanesi tarafından şimdiye kadarki en büyük Formula 1 sürücülerinden biri olarak kabul edilen o, aynı zamanda oyunla ilgili algıları değiştiren adam olarak da kutlanıyor.
Ailesi nadir bir açıklamada, “Onun emin ellerde olduğundan ve ona yardım etmek için elimizden gelen her şeyi yaptığımızdan emin olabilirsiniz” dedi. “Michael’ın isteklerini yerine getirdiğimizi ve sağlık gibi hassas bir konuyu her zaman olduğu gibi gizli tuttuğumuzu lütfen anlayın.”
Yedi kez Formula 1 dünya şampiyonu Michael Schumacher, 2013 yılında İsviçre’nin dağ yamaçlarında kayak yaparken geçirdiği kazada ciddi bir beyin hasarı geçirdi. O zamandan beri hayranlarına ailesi aracılığıyla, özellikle de en sık güncellemeleri sağlayan eşi Corinna aracılığıyla hitap etmeyi seçti. 54. doğum gününde, Formula 1’i nasıl değiştirdiğinin bir özetini burada bulabilirsiniz ve ona başarılar diliyoruz.
Fitness anahtarıdır
Schumacher, fiziksel zindelik ile pist performansı arasında doğrudan bir bağlantı olduğunu fark eden ilk kişiydi. 1991’deki ilk çıkışında, Schumacher’in dinlenme kalp atış hızı dakikada 40 atıştı (ortalama 60-100 atış). Vücut kitle indeksi açısından ızgaradaki fitness pilotuydu.
“Fiziksel olarak yüzde 200 hazır olmak istiyorum” dedi. “Yarışın sonunda bile yedekte bir şeyler olmasını istiyorum; hiçbir noktada yorgun hissetmek istemiyorum çünkü bu, aracı sonuna kadar kullanma yeteneğimi etkileyecek.”

Porsche Highlights 2022’den Simgeler | 911 Dakar, Mark Webber, Jacky Ickx | TOI Otomatik

Schumi çıtayı yükseltti
Avusturyalı sürücü Gerhard Berger, “Michael’ın durumu can sıkıcıydı. “O zamanlar hepimiz oldukça formdaydık çünkü buna mecburduk. Arabalar ağırdı, hidrolik direksiyonları yoktu ve manuel şanzımanları vardı. Yeterince formda değilseniz işi yapamazdınız, ancak Michael formda olduğunu kanıtladı ve Takımlarımız aniden neden onun kadar formda olmadığımızı sordu ve hepimizin daha fazla antrenman yapması gerekiyordu. Bunun hakkında ne düşündüğümü tahmin edebilirsiniz!”
Sadece kondisyon değil, Schumacher sporun diğer birçok yönüne de damgasını vurdu. Yarışları kazanmak istiyorsa etrafını en iyi insanlarla sarması gerektiğini anladı ve Benetton’da teknik elemanlar Ross Brawn ve Rory Byrne ile sihirli malzemeleri bulduktan sonra kariyeri boyunca onlara bağlı kaldı. 1996’da onunla birlikte Ferrari’ye geçtiler ve 2010’da Brawn’ı emeklilikten vazgeçiren de Brawn oldu.

Ödül: Schumacher jenerasyonunun en iyisi olmak için çok çalıştı ve ödülünün adını verdi. Yılda 60 milyon pound mu? Çünkü o buna değerdi! Ve diğerleri takip etti
1 numaralı sürücü: Her puan önemlidir, bu nedenle takım arkadaşınızın Dünya Kupası puanları almasına izin vermeyin. Toto Wolff çok iyi biliyorum Ferrari, 2016’da bundan faydalanabilir
çizgi bükme: Schumacher kuralların sınırlarını zorladı. 1997’de Jerez’de ve 2006’da Monaco’da yaptığı şüpheli çağrılar, her yarışta bir sürücü görevlisinin getirilmesine yol açtı.