Merdivenin fiyatları düzenlemeye hakim oldu. Jüri üyeleri Monkey Business'tan Homo Sovietikus'u takdir etti

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
Tabii ki, etkinlik geçen yıl en iyi müzisyenlerin takdirini ve Raper Marp ve Kamil Střihavka ve konuklarının özel konser setlerini içeriyordu.

“Sesleriniz için çok teşekkür ederim, Lou Fanánek de bizimle bu şarkıda başladı ve sevdiğiniz için mutluyuz,” dedi şarkıcı Matěj Ruppert, geçen yılki albümde kaydedilen en iyi şarkıyı homo Sovietikus'u aldığında. Ve grubun 12 Nisan'da Pilsen'deki Bílej Bear Club'da da sunulacağı.

Bu yılki Müzik Ödülleri bazı kategorilerin kazananları tarafından şaşırdı, çünkü hayranlar geçen yıl harika konserleri ve yeni albümleri takdir ettiler. Bu nedenle, en iyi şarkıcı, çok başarılı bir albüm hayvan ve bir dizi Majáles'in performansıyla Ben Cristovao olarak ilan edildi.

Bu yıl, 35.000 ziyaretçi kapasitesine sahip Prag Fortuna Arena şeklinde başka bir konser zorluğu da olacak. Yılın şarkıcısı olan şarkıcı Kateřina Marie Tichá söz konusu olduğunda, daha fazla yönü birleştirdi – single single uzun zamandır yerli radyolar ve şarkıcının geniş bir hayran kitlesi inşa ettiği satılan bir tur oynayan albüm Flame.

Şarkıcı Kateřina Marie Tichá bu yıl hatırladı “2015 yılında merdivende ilk kez oynadım ve büyük sahneye ulaşmaktan mutluluk duydum ve çok daha başarılı müzisyen meslektaşlarıyla çıkabildim. O zamanlar hayranları da kazanabileceğimi düşünmedim.”

Konser programında, Lena Raper Marpo tarafından sorun çetesiyle değiştiğinde çok önemli bir değişiklik oldu. Ülke ve rap karışımı, bazı yerlerde üretim alanın akustik sınırlarına ulaşmasına rağmen, salondaki atmosferi güzel bir şekilde çekebildi. Welcome Nashville ya da adil bir adam gibi şarkılar, ama kulağa hoş geldiler ve seyirci onları grupla söylüyordu. Aynı zamanda Marpo, son albümü Cowboys & Dreamers ile albüm kategorisinde birincilik ödülü kazandı.

Ancak ana müzik yıldızı, özel bir sıralama ödülü kazanan ve şarkıcı Bára Basiková, Dan Bárta ve gitarist Michal Pavlíček'i müzik programına davet eden Pilsen merdiveninde şarkıcı Kamil Střihavka idi. Yağmur, woo-dooo veya hareket etmeye devam ettiğiniz şarkılar, dinleyiciler tarafından doksanlı yıllara kadar tolere edildi, ancak aynı zamanda Çek müzisyenlerinin yürüdüğü diğer müzik yollarının talimatlarını gösterdi.