Matrix’teki rockçı. Hollywood yıldızı Keanu Reeves Rock for People’da

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
Dogstar, Güney Kaliforniya rock grubunun özünü temsil ediyor. Müziğinin nereden geldiğini sorarsak, cevabı bana güncel demek olur, bu haziran ayında çıkan albüm: Somewhere Among the Power Lines ve Palm Trees.

Keanu Reeves, dünya çapındaki şöhretine rağmen iki ayağını da yere sağlam basan bir rönesans kişiliğidir. Kendisi iklim değişikliği, insan hakları alanında bir hayırseverdir ve birçok başka açıdan, Roma’da bile, kanserle mücadelede veya çocuk hastanelerindeki mali yardımların ezilmesinde araştırmalara yardım eden bir vakfın sahibidir.

Dogstar grubunun bas gitarın arkasında Keanu Reeves’in olduğu bir performans benim için gerçek bir rüyanın gerçekleşmesi. Doksanlı yıllarda grubu da davet etmeye çalıştık ama sonra işe yaramadı ve yirmi yıl boyunca aktif değildi. Bu yüzden sonunda işe yaradığı için çok mutluyuz. Festival editörü Michal Thomes, Dogstar grubunun ve Keanu Reeves’in Rock for People festivalindeki performansının hem müzik hem de film hayranları için kesinlikle unutulmaz bir deneyim olacağını söyledi.

Basçı Keanu Reeves’in yanı sıra gitarist ve şarkıcı Bret Domrose ve davulcu Robert Mailhouse’dan oluşan Dogstar üçlüsü, yaklaşan Rock for People konseri nedeniyle çok güçlü olan geçici sanatçı listesini tamamlıyor. 12, 15 Haziran 2024. Başrollerinde metalcore’un büyük isimleri Bring Me The Horizon ve Parkway Drive, Slipknot’un solisti Corey Taylor, elektronik grubu Pendulum ve Avril Lavigne yer alacak.

Çek sanatçılar arasında Aneta Langerová’yı, 58G rapçilerini, John Wolfhooker grubunu veya JAR başkanını sayabiliriz.

Hollywood’un en normal ünlülerinden biri olarak kabul edilen Keanu Reeves’e gelince, geçtiğimiz yıl Almanya’da John Wick Prag’ın çekimlerini ziyaret ettiğini de belirtmek gerekiyor. Şımarık ünlülerin tavırlarından pek etkilenmediği için akşam yemeği için Asya restoranı Taiko Ramen’e gitti ve burada hayranlarıyla isteyerek fotoğraf çektirdi.