Mad Max geri döner ve grev tehdidi. Cannes festivali başlıyor

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
Altın Palmiyelerin bir kısmı Japon animasyon stüdyosu Ghibli ve festivalin son gününde onurlandırılacak olan Star Trek'in babası George Lucas için hazırlandı. Akira Kurosawa, daha doğrusu Ağustos Rapsodisi, uçan plaketin tanıtımı.


Fransız ilişki komedisi One of a Kind'in resmi açılış töreninde, kahraman sadık karısını başka bir adamla evlendirmek istiyor ve Daaaaaal filminin yaratıcısı Quentin Dupieux tarafından vuruldu! yarın ilk olarak Çek sinemalarında.


Ev sahibi ülke, jüride yıldız oyuncular Omar Sy ve Eva Greenov tarafından temsil ediliyor, ancak mevcut başvuru sahibinin film festivalinin daha az hassas olan tarafına gitmesi gerekiyor: festival çalışanları, filmin istikrarsız durumuna dikkat çekmek için genel toplantı çağrısında bulundu. festivalin hizmetlerinde insanlar.


Yönetmen FF Coppola'nın rüya projesi Megalopolis muhtemelen ana programın en büyük merak konusu olacak ancak Paul Schrader, Paolo Sorrentino, David Cronenberg ve Yorgos Lanthimos gibi diğer tanınmış yaratıcıların da prömiyerleri olacak.


Geçtiğimiz günlerde rejim aleyhine propaganda yaptığı gerekçesiyle sekiz yıl hapis cezasına çarptırılan Muhammed Rasulof'un yeni filmi de yarışacak. Ana koleksiyonlardaki eserler bile çoğu öğrenci eserinin aksine yine eksik.


İzleyiciler, özellikle efsanevi diziye geri dönen ve Cannes'da Chris Hemsworth veya Horizon: American Saga'da Kevin Costner gibi Hollywood aktörlerinin eşlik etmesi gereken Max's Furiosa: Saga'nın ön izlemesinin dağıtımını sabırsızlıkla bekliyor.


Emma Stone, Adam Driver, Richard Gere, Vincent Cassel, Gary Oldman, Demi Moore, Dennis Quaid, Zoe Saldana veya Willem Dafoe güncel filmlerde yer alıyor. Birçok ev televizyonu için Monte Cristo Kontu pbhu'nun yeni bir versiyonu vaat ediliyor.