Linkin Park ve Selena Goméz yeni video klipleri var

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
Selena Gomezov, Benny Blanco – Sunset Blvd
Selena Gomezov, nişanlısı Benny Blanda ile bir NVZ ile kayıt yapmadı, önce seni sevdiğimi söyledim. PSE Sunset Blvd bu tahtadan ikinci single. Şehirden sonra, ilk tarihte dönmesi ve üreticisi olması gereken bir isim.

KO grafiğinde oy verin

Tüm Tyi klipleri için, KO TV'nin Fortress'e 15: 00 veya Pazar REPR'de gönderdiği KO grafiğinde oy kullanabilirsiniz.

Los Angeles Tabloid'de Tayland restoranını Jitlada'ya çektiler ve karidesli bir köri vardı. Nate klibinin deneyiminin videosunda, tarihi bir teenagei olarak nasıl onurlandırdıklarını hatırladılar.

Dönüştürülebilir bir şekilde nasıl sürdüğümüzü hatırlayın. Tekrar bir genç gibi yastıklıydım ve saçlarım nehirdeydi. JZDA için bir çalma listesi oluşturdum ve tanklayıp izledim. Ben sadece onu olabildiğince TV görmek için. Bir randevum bile yoktu. Sadece gitmemiz gerektiğini düşündüm, Blanco'yu hatırladık.

Bae, Fiedlerski – VN CG
Katman Bae, Ben Cristovao ile Heart Jo'nun single'ında çalıştıktan sonra, Head No ve Valentnsk'in Mt Rd Pichz'i Fiedlerski olarak Ondej Fiedler tarafından üretilen bir yenilikle.

VN CG, memnun olmadığınız hoş olmayan bir ilişki ile ilgilidir, ancak ayrılmak istemezsiniz. Sen nerede olduğunu, evde NJ'de var. Ve içtiğinizde, evde değilsiniz, çünkü eğlendirmek için eko benzeri. İçtikten sonra, iletişim kurmak istemiyor ve Vae Hdky'nin bir een – yatağı var, tek bae'nin motiflerini anlatıyor.

Yeni single'ın genel sesine, en iyi hitleri üreten daimi yazar Ondej Fiedler. Lenny, Mirai, Sebastian veya Marcella. Son yıllarda, takma adı altında Fiedlerski, kendi çalışmalarına, birçok yedek pist, birkaç yabancı işbirliği yayınlayan RMCA'da yola çıktı.

NM ile işbirliği üst ve NS'deki en iyi üreticilerden biri olan CT'ye cesaret etti. Umarım bu Bae'ye yaptığımız son parça değildir.

Linkin Park – Alttan
Köpek, Albümün Deluxe Edition'ından, 16'sı sona eren ve PSN PSN'yi Turn'dan ve bu haberlerden geri çekebilen Zero'dan.

MHO NZOR'a göre, bu en iyi videolardan biri, şimdiye kadar sahip olduğumuz gibi, Mike Shinoda klipe dedi. Video, Grup O Stars, Gramophones, Samlovní, program ve ayrıca yaratıcı bir çelik albüm ve videolar grubunda ayrıldı. Hahn, NJ'ye göre E derinleştirdi, Linkin Park'ın şimdiye kadar yaptığı en iyi köpek en alttan.

Grubum için yeni bir PSE oynadığım an olan en memnun NC'den biri – bitmemiş olan genişleyicilerle, ama eminim ki spesifik olacak. Mike Shinoda'nın yazarı, Nadpads için gruptan büyük Horseshoe MM Koleji, bu PSNI'de Nadpads, Inspiration ve Stinter için.

Sean Paul, Inna – benimle konuşalım
Sean Paul yine Romanya detayını Inn detayını boruladı. Böylece, 2021 UV yılı yükseldi. Inna asnm ve işbirliği yapmak için asn sn, Ekil Sean Paul.

Inna, Nruh'daki en isteksiz Romanya sanatlarından biridir ve bu nedenle Spotify single'larıyla işbirliği yapan Merkez ve Giriş Avrupa'sının ilkidir. Köpek 10 milyar akarsu topladı ve YouTube'da 8 milyon benlik ve Spotify'da 9 milyon dinleyici MSN'si değil.

Aynı zamanda, Inna 29. Turnu'da. Nisan da bir hayran. Praskm Forum Karln.