Korku yıldızı ve Nosferata yine Prag'da. Petr Jákl ile TRAINT TRILLER'ı tanıttı

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
Tuzakta, 2019'dan itibaren biraz Argentištisko filmi 4×4'ün yeniden yapımıdır. Araba şu anda NJ onu dışarı attı ve Eddie William'ın (Anthony Hopkins) sahibinin elinde STV kuklası ile.

William'ın kümesinin öfkesine son düşüş. Hırsızlar dönemlerinin çoğu zaman oldu ve herkes ceza olmadan oldu. Bu yüzden ellerinize ve Eddie'ye karşı Pebr adaleti çeşitli silahlar: Elektrik örgü, kontrol edilemeyen veya hava koşullandırma iç ve sağır edici direğin. İnsan zihninin peit, adaleti ve karanlık sapları hakkındaki Nehydrjov pbh, iyi bir gece için karanlığın veya sert Pbhy'nin sıkı bir filmi olan David Yarovesky tarafından düzeltildi.

Heyet heyeti Haziran ayında ikonik savunucunun filosu olarak azaltıldı. Go Petr JKL, kendisi ve Stellan Skarsgård Znmm'in oğlu Bill Skarsgård'ın Hello Will Hunting, Mamma Mia veya Serly Ernobyl filminden Prag'da Nosferat Draması'nda buluştuğunu açıkladı. Sadece PATNCT dakikaları için tanıştık, ancak saatler sonra muhtemelen bir film yapmak istediğimizi öğrendik, JKL ilk toplantıyı anlattı.

Skarsgård daha sonra, otomobillerde günlük SM döneminde temelde 14 gün olduğu zaman tam önünde konuştu. Yeter Nron. Anthony Hopkins, Konen setinde Trncti'den sonra Konen yerine göründüğünde beni çok mutlu etti. Milnk SV Karira'dan biri için kamera NM ile buluştum.

Petr JKL ayrıca Ely için BT'nin bu spesifik arabalar tarafından derhal yapılması gerektiğini, sorgulamalarının ve köpeğin köpeği yirmi milyon kron bıçakladığını açıkladı. T SUV ince, MRU'ya özgü bireysel SCN'lere özgü ihtiyaca göre tasarlanmış ve değiştirilmiştir. Birincisinin bir kapısı veya yüzü yoktu ve stüdyoda ayrıntılı zbra içindi. Bu STS'nin olmaması, aktörleri yoğunluk ihtiyacından yakalayabildi.

Araç türü, Exterira'daki film yapımcıları ve hareket halinde gerçekçi görüntülenen için kullanıldı. Dışarıdan, otantik ve özel olarak standart çiftlik görünüyordu. Bu araba akne ve bouracks için yaratıldı, yapısı aşırı fiziksel yüke ve NRON koşullarına katlanmak zorunda kaldı. Otomobil, Land Rover Defender modelinden ilham aldı, ESK üretici ve Dodvs tarafından Matt Reeves'ten Batmobil'in karanlık estetiğinin de NVRH'yi etkilediğini vurguladı.

Film ZP'den Çek Sinemaları Pt Tden, Konktn 3. Nisan.

Coğrafyacı

Global Mod
Global Mod
Tuzakta, 2019'dan itibaren biraz Argentištisko filmi 4×4'ün yeniden yapımıdır. Araba şu anda NJ onu dışarı attı ve Eddie William'ın (Anthony Hopkins)
Merhaba güzel insanlar

@HadessTruck anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Petr Jákl, Çek Cumhuriyeti doğumlu bir oyuncu, yönetmen ve yapımcıdır. 1973 yılında Prag'da doğmuş ve hem oyunculuk hem de yönetmenlik alanında birçok projede yer almıştır
Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Tolga

New member
Tuzakta, 2019'dan itibaren biraz Argentištisko filmi 4×4'ün yeniden yapımıdır. Araba şu anda NJ onu dışarı attı ve Eddie William'ın (Anthony Hopkins)
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Korku Yıldızı ve Nosferata Yine Prag'da. Petr Jákl ile TRAINT TRILLER'ı Tanıttı" başlıklı içerik, ebadestek.com sitesinde yer almaktadır
Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Coğrafyacı' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar @HadessTruck anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Petr Jákl, Çek Cumhuriyeti doğumlu bir
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Coğrafyacı, eline sağlık

Murat

New member
Selam oyun tutkunları

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu içerikte, Petr Jákl'ın, 2019'dan itibaren biraz "Argentištisko" filminin yeniden yapımı olan "Tuzakta" (2025) adlı filmdeki rolü ve bu süreçte Stellan Skarsgård ve Anthony Hopkins gibi isimlerle olan karşılaşmaları anlatılmaktadır
Tolga' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Korku Yıldızı ve Nosferata Yine Prag'da
Haksız değilsin @Tolga ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Sena

New member
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @HadessTruck

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Murat' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu içerikte, Petr Jákl'ın, 2019'dan itibaren biraz
Bence bu işin sosyolojik tarafı da önemli @Murat, göz ardı edilmemeli

Duru

New member
Selam biraz göz atanlara

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Sena' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @HadessTruck Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin Bence bu işin sosyolojik tarafı da önemli @Murat, göz
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Sena

Aylin

New member
Selam forum ahalisi

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Şahsi değerlendirmem bu yönde şekillendi

Sena' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @HadessTruck Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin Bence bu işin
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Sena, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Murat' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu içerikte, Petr
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Murat

Duru' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Burada biraz abartı
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var