KLİPLERDEKİ TRENDLER: Rytmus’tan Bengoro geri döndü, hit geçit töreninin sunucusu şarkısını tanıtıyor

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
Slovak rapçi Rytmus (Patrik Vrbovský) iDNES.cz Rozstrel tartışma programında. (13 Şubat 2020)
| fotoğraf: Michal Šula, MAFRA

Rytmus feat Maxo – Bengoro geri döndü

Bengoro, Slovak rapçi Rytmus’un 2006 yılında çıkardığı ve iki yıl sonra yeniden yayınladığı ilk stüdyo albümünün adıdır. Ancak Bengoro aynı zamanda Rytmus’un devam etmek istediği kurgusal bir karakter. Bu yıl Bengoro 2’yi piyasaya sürüyor ve gelecekte daha fazlası için planları var. İkinci sayı 18 Aralık’ta yayınlanacak. Eylül ayında Rytmus ve Kontrafakt, Prag’ın O2 arenasındaki biletleri sattı ve kendisi gelecek yıl bunu tek başına tekrarlamak istiyor.

CANN feat Jaroslav Oláh – Olağanüstü

KitKat Óčko Tablosunda oy verin

TV Óčko’nun her perşembe saat 15:00’ten itibaren yayınladığı KitKat Óčko Chart’ın hit geçit töreninde dört klibin tamamına oy verebilirsiniz. Saat 16.55’te sıralamanın tamamı açıklandıktan sonra oylama başlıyor.

Charter moderatörü Honza Řičař, CANN sahne adı altında rap yapıyor. Výjimečná adlı video klibi YouTube’da ilk on müzik trendi arasında yer aldı.

“Bu Jarda Oláh ile işbirliğiyle ilgili. Uyuyan Güzel’i söyleme şeklini gerçekten beğendim, bu yüzden onunla Instagram aracılığıyla iletişime geçtim ve ona birlikte çalmak istediğim bir parçayı gönderdim. Ve akşam saat 10’da beni aradı ve az önce bir benzin istasyonunda durduğunu, vokalleri hemen yazdığını ve şarkıyı bana telefonda söyleyeceğini söyledi” diye açıklıyor CANN.

Vojta D. – Son dilek

İzleyiciler, Perşembe günkü KitKat Óčko Chart’taki galada Vojtěch Drahokoupil’in yepyeni video klibini görecek. Son Dilek klibi, yazarın Vojta’nın iki buçuk yıldır hazırlamakta olduğu Pocity albümünü kapatıyor. “Üç aydır yazdığım bir piyano parçası ve bir gece melodiyi bulur bulmaz, o gece onu kaydetmek için doğrudan stüdyoya gittim.”

Vojt’a göre Pocity albümü 28 yıllık bir döneme veda ediyor ve şimdi yeni bir sayfa açmayı planlıyor. Başlık şarkısı tüm albümdeki tek düettir – Tereza Mašková ile.

Tate McRae – Eski Eşler

Exes, yakında çıkacak olan ikinci stüdyo albümü Think Later’ın ikinci single’ıdır. McRae, albümün arkasındaki yaratıcı süreci “en stresli, heyecan verici, sinir bozucu ve eğlenceli şeylerden biri” olarak tanımladı. Exes ve Ryan Tedder’ın albümü kaydın son gününde sadece yarım saat içinde yazdıkları söyleniyor. Albüm 8 Aralık’ta yayınlanacak.