Kliplerdeki Trendler: Kazak Fenomen Dimash Grammy Holder ile birleşti

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
Dimash Qudaibergen – Henüz bitmedi
Kazask Zlak grafikte çok kandırılır ve genellikle uzun süre etkiler. Nyn Pichz, henüz bitmeyen romanlarla Nyn Pichz. Klip ayrıca New York Times Meydanı'nda söz verdi.

KO grafiğinde oy verin

Tüm Tyi klipleri için, KO TV'nin Fortress'e 15: 00 veya Pazar REPR'de gönderdiği KO grafiğinde oy kullanabilirsiniz.

PSN'de Titanic'ten Cline Dion Hit'in arkasında duran yapımcı ve besteci Walter Afanasieff'in iki voleti Grammy ile çalıştı ya da Mariah Carey'nin en ünlü şarkısı Mariah Carey'nin Noel için All Is Is.

NMT video klibi, aktörü de seçen çok geri. Kazakhstnu'nun en yüksek şehri Almat'taki Natelo.

Naten 45 gün sürdü, hazırlık MSC ve PL'yi aldı. Pravy, renk düzeltmesi ve grafikler yaklaşık 45 MSc sürdü, Mon I. Bu müzik videosunun ve Gusmanov yapımcısının oluşturulması üzerine yaklaşık 100 kişi çizildi.

Stihov Fze, PR MSC için, iki litre müzik videosunu yapmaya kararlıydık, çünkü Dimashv PBH tek bir şarkıya girmedi, Dovv Reisr Clip Galy Asylov.

Ben Cristovao, Kojo – 3
Albümün MCH'lerinden biri, PSni Ben Cristovao'ya yazdı. Cristovao'nun Ocak ayında yayınladığı bir septum albümü.

Şarkı sözleri, somut hasatlar değil, IRMI kimlik deneyimlerinden ilham alıyor. Albüm hemen IFPI'ya göre en çok satan oldu.

Şarkı ile rapçi Kojo, viral hit Lztko'ya dikkat çeken Len Brnn Rychlky Kluk.

7 Haziran 2025'te Ben Cristovao, Karira'nın en çok konseri ile doluydu. Prag'daki Fortuna Arena. Bu konserin içen Kadho için olmasını istiyorum. ESK SCNA'ya gitmeyen daha fazla şeyi yerine getiriyorum, Zlak'a söz veriyor.

Naty Hrychov – Damned DM
Alt kısım bir kez kalkabileceğiniz tek şehir olduğunda, uçuruma nasıl düşmek? Vdomm ile umutsuzluğa ne kadar derin düşebilirsin, en altta dolu, belirsizlik yazılı? Benzer Otzky için bu şarkıda cevap almayacaksınız, ama yapabilirsiniz. Tekrar tekrar. Ve thle Nicot'ta kendinizi bulabilirsiniz, şarkının Naty Hrychov atmosferinin şarkısını açıkladı.

Natata Hrychov'un grubu ile birlikte, köpek ve yarattığı Chat'de videosu. Klibin ana rolünde aktris Tpnka Peenková attı. MARTIN CRUP, anahtarların anahtarlarının ortağı.

Alvaro Soler – Con Calma
Panl-nmeck zlatk alvaro soller zpv, ilişkinin işe yaramadığı ve olmayacak olduğu gerçeğini içtiğimde ve tek kişi bu gerçeği barışla ilişkilendirmektir.

Berln'de bulunan ancak Zn Katolik müziği olan Alvaro Soller, Nmecko'yu açacak.