KLİPLERDEKİ TRENDLER: Gözyaşı davetli rapçi Refew, Boone Çek Cumhuriyeti'ne gidiyor

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
Slza feat Refew – Monodrama



ko Chart'ta oy verin


Tüm bu kliplere TV ko'nun her perşembe saat 15:00'ten itibaren yayınladığı hit pard ko Chart'ta oy verebilirsiniz.


Geçen yıl çıkan aynı isimli albümden Pse, Slza kn grubu rapçi Refew'i davet etti.


Stüdyolarına gitti ve şöyle dedi: Arabada bir şey denedim ve kafamda o versiyonlar var. Ona rap yap, ona şarkı söyle, ne istersen söyle. Biz de rap yapacağımızı söyledik. Kalorifer kabinine tırmandı ve silahlardan birine sesini verdi. Ağzımız açık izledik. Daha sonra koroya vokalleri ekledi ve işimiz bitti, diye tanımladı Petr Lexa Musicserver için.


Benson Boone – Güzel Şeyler


Benson Boone, müziğini TikTok'ta paylaşarak başlayan ve ardından American Idol yetenek yarışmasında yer alan genç bir Amerikalı şarkıcı, söz yazarı ve multi-enstrümantalisttir. Yarışmadan çekildi, ancak kendisine bir kayıt sözleşmesi teklif eden Imagine Dragons grubunun solisti Dan Reynolds tarafından yakalandı.


Beautiful Things şarkısıyla Kanada'da birinci oldu ve listelerde bir numara oldu. Ancak bizimle bile köpeğin durumu iyi. Artık hitpard ko Chart'taki video klip de hayranların oyları için yarışıyor. Benson Boone da Esk'teki ilk konsere hazırlanıyor. 1 Ocak'ta Rock Cafe kulübünde düzenlendi.


Tisto x FAST BOY – Tüm Hayatım


Tanınmış DJ ve yapımcı Tisto, sesleri Alman ikili Fast Boy ile birleştirdi ve dans-pop şarkısı All My Life ortaya çıktı. Yeni yıla FAST BOY ile kendi plak şirketim Musical Freedom'ın ortak çalışması olan All My Life ile başlayacağım için çok heyecanlıyım. Bu şarkıyı çok seviyorum ve çok mutluyum! Tisto ekledi.


Tiesto ile çalışacağımız için çok heyecanlıyız. Fast Boy, onun bir efsane olduğunu ve eşsiz sesimizi onun gibi bir ikonla birleştirmenin bizim için karşı konulamaz bir aşık olduğunu ekledi.


Malone – Yıldız


İsimleri Milo, Honza, Kuba, Matj ve Mra olup Hradec Krlov'dandırlar. Orada, 2017 yılında Malone grubunu ve onlarla birlikte Melouni'yi kurdular. İlk albümleri Tropic dus'u 2021 yılında çıkardılar. Lollipop ve Bezcenn kliplerinin ardından yeni Star ile yola devam edecekler.


Grup Headliner dergisine yaptığı açıklamada, sözlerin Milo Fejgl tarafından yazıldığını ve grubun şov dünyasındaki deneyiminden sonra şarkıcının duygularını anlattığını açıkladı. Klibi kendileri çektiler ve kompozisyonda farklı şarkıların birleşiminden oluşacak ek şarkılar için materyaller var çünkü grup pop, hard gitarlar, alternatif, elektronik ve hip-hop alanlarında hareket ediyor.