Fuaye tiyatrosunda oturuyoruz. Duvarın, efsanevi performans Jakub ve efendisinden babanın bir fotoğrafını astığını görüyorum, burada Jiří Bartoška ile mükemmel.
Evet, performans ústí nad Labem'de yönetmen Ivan Rajmont ile işbirliği içinde oluşturuldu. Daha sonra korkuluk üzerinde tiyatroda oynandı ve belirli bir duraklamadan sonra burada tekrar tiyatro Bez Zábradlí'de tozunu aldılar. Çok başarılı bir prodüksiyon oldu. İnanılmaz oyunculuk kimyası. Performansın özel bir cazibesi ve büyük bir gücü vardı. Muhtemelen özel bir şiir vardı, hem gençken hem de onlarca yıl sonra, olgun erkekler gibi sahnede olduklarında çalışan büyülü bir şey vardı. O zaman duvardaki görüntü yapıldı.
Bu özel makaleyi okuyun Idnes Premium Aboneliği ile
Favori
Ön ödeme
Aylık aboneliğe kıyasla 178 CZK tasarruf ediyorsunuz
Ön ödeme
Aylık aboneliğe kıyasla 446 CZK tasarruf edeceksiniz
Bugün katılın ve alın:
Evet, performans ústí nad Labem'de yönetmen Ivan Rajmont ile işbirliği içinde oluşturuldu. Daha sonra korkuluk üzerinde tiyatroda oynandı ve belirli bir duraklamadan sonra burada tekrar tiyatro Bez Zábradlí'de tozunu aldılar. Çok başarılı bir prodüksiyon oldu. İnanılmaz oyunculuk kimyası. Performansın özel bir cazibesi ve büyük bir gücü vardı. Muhtemelen özel bir şiir vardı, hem gençken hem de onlarca yıl sonra, olgun erkekler gibi sahnede olduklarında çalışan büyülü bir şey vardı. O zaman duvardaki görüntü yapıldı.
Amerika'da iki yıl sonra tiyatroya başladım. Beni geri çektiğini hissettim.
Bu özel makaleyi okuyun Idnes Premium Aboneliği ile
Favori
Ön ödeme
Aylık aboneliğe kıyasla 178 CZK tasarruf ediyorsunuz
Ön ödeme
Aylık aboneliğe kıyasla 446 CZK tasarruf edeceksiniz
Bugün katılın ve alın:
- Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
- Ünlü yazarlardan 50.000'den fazla premium makale
- Gazetelerimize ve dergilerimize çevrimiçi ve okuyucuya ücretsiz erişim