Potek, 500 Days of Summer, Na noe veya Batman filmi The Dark Knight Rises filmlerinden tanınan Joseph Gordon-Levitt, ağabeyi sayesinde Beverly Hills'te Cop ile tanıştı.
Sanırım filmden pek keyif alamayacak kadar gençtim ama Eddie Murphy'yi Saturday Night Live'da, stand-up'larda ve tabii ki Beverly Hills Cop'ta sevdim. Ve büyük bir kardeş bir şeyi beğendiğinde, onu o kadar mistik nefesinde tut ki. Aktör, yıllar sonra serinin dördüncü filminde Eddie Park'ı oynama fırsatı bulduğumda doğal olarak heyecanlandığımı söylüyor.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
Aptallık etme
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 178 K
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 446 K
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
Sanırım filmden pek keyif alamayacak kadar gençtim ama Eddie Murphy'yi Saturday Night Live'da, stand-up'larda ve tabii ki Beverly Hills Cop'ta sevdim. Ve büyük bir kardeş bir şeyi beğendiğinde, onu o kadar mistik nefesinde tut ki. Aktör, yıllar sonra serinin dördüncü filminde Eddie Park'ı oynama fırsatı bulduğumda doğal olarak heyecanlandığımı söylüyor.
Joseph Gordon-LevittUnutmayın, Beverly Hills'in yüzü insanlarla dalga geçmek için gönderilmiştir. Bu şehir birikmiş zenginlik ve lüksün temeli üzerine inşa edilmiştir.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
Aptallık etme
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 178 K
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 446 K
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
- Tanınmış yazarlardan 50.000'den fazla premium bağlantı
- Gazete ve dergilerimize online ve ücretsiz erişim