Jan Barta Dani'ye 1.7 milyar ödedi. Birkaç bankadan daha fazlası

MyHoca

New member
Barta'nın vergi için ne kadar ödediğine dikkat çekti, Motejlekskocdopole.com'u ilk portl olarak belirtti. Bana dedim ve Çekçe Bart, adının Vejnost'a nasıl geldiğini açıkladığımı doğruladım.

Kişi kimliğe katılmıyorsa, finansal ADU'dan veriler standart anonimleştirilmiştir. Geçen yıl Barta'nın vergi için ne kadar ödendiğini hayal etmek mevcut değil, çünkü Daov Piznn için Rosk yılı için sürüş gerçekleşmedi.

Genel olarak, BRT's Pat Destrovy. Çek Cumhuriyeti'ndeki en büyük PLTC Dan'ın ilk üçünde, ilk teknik enerji devi EZ'de Koda Otomobilini takip ediyor, dernek EP Tedbirleri ile spekülasyonda parladı. Bart Pat Genel Hedef PKA. Örneğin, yazılım derneği Avast ve Banka Houses Unicredit, Moneta veya Sob. 2023 yılında vergide Barta no plzesk prazdroj veya cetin idi.

Kim maaş dan?

Barta VROC Andrej Babie'ye davet etti. Belki de Çekcrunch için Babie, EKL Barta'dan gelen akışla ilgiliydi. Barty RPL'ye büyükanneler, Snmovnov Üyesi'ndeki Norveç Schles, Veei -St Mdia için imtiyaz ücretinde. Konuşması hareket ederken, evet Barta'yı sürüş yapmayan bir zemin olarak adlandırdı, çünkü NJ'ye göre bir ESK televizyonu olarak lobi yapıldı.

Özellikle, konuşmanızda, Dan'a ait olmadığını söyleyebilirsiniz. Bu yüzden, son yıllarda vücut gelirinin vergilendirilmesi konusunda iki milyar kron ödediğimi, STK olan bir STK olan, büyük bir yeni hastane veya yirmi pkchch turu inşa edebilecek, Bart'ı Social Sti X'e yanıtlayabilmek için CT'yi istiyorum.

Doğal bir insan olarak ne kadar Andrej Babi maaşı değil. Agrofert Andrej Babia ilk yirmide hiçbir

Jan Barta bir ESK girişimcisi, yatırımcı ve borsada ticarettir. Investin, örneğin Aukro veya Groupon'da olan Soluk Yangın Sermayesi Grubu'na ulaştı.