İngilizler tam zamanlı olarak ofise dönüyor, hibrit modeli çok kullanıyorum

MyHoca

New member
Hibrit modeli kullanan ve haftada sadece birkaç gün işe gelen kadın işçilere göre bu oran 2022’de yüzde 43’ten yüzde 39’a düştü. Bloomberg’in haberine göre, her beş kadın işçiden biri tam zamanlı çalışmıyor.

Öyle olsa bile Nkte fov memnun değil. İşverenin dörtte biri, çalışanın emeklilik planını takip eden on iki ay içinde yerine getiriyor. Hays’ten Gaelle Blake, kuruluşların insanların şirketlerde çalışmasını tercih edeceğini söyledi. Ancak çalışanların esnekliğe ihtiyacı olduğunu da sözlerine ekledi.

Anket, Hays tarafından Büyük Britanya’daki 15.000 ofis çalışanı ve işveren arasında gerçekleştirildi.

Kurallara uyma

Bazı insanlar ofise gelip sık sık oraya gitme gerekliliklerini yerine getirmiyor, yapmamalılar. Danışmanlık şirketi AWA’nın araştırmasına göre çalışanlar haftada ortalama iki kez ofise geliyor, ancak haftada dört veya dört kez ofisten çalışma eğiliminde oluyorlar.

Yakın zamanda yapılan bir BCG araştırması, şirketlerin çalışanlarından tüm hafta boyunca ofiste kalmalarını istediklerinde çalışanların yüzde 70’inden azının kurallara uyduğunu ortaya çıkardı.

Mark Hall, şirketin şunları söyleyebileceğini söylüyor: Haftada bir veya üç gün burada olmak istiyorum, ancak işin yoğunluğundan sorumlu olan belirli bölüm yöneticileri, yetenekleri yakalamak istedikleri için çalışanlarının esnek çalışmasına izin veriyor, dedi Mark Hall. , f Büyük Britanya ve İrlanda’da LHH İşe Alım Çözümleri. Hall, her iki tarafa da uyum sağlamaya çalıştığını ekledi.

İlk başta Hays bana Londra’daki bit pazarlarının sekizde birinin aslında her gün bir ofisten çalışmadığını gösterdi ki bu Birleşik Krallık’taki en düşük oran.

Öte yandan Londralılar muhtemelen sürekli evden çalışan gruba dahil bile değiller. Blakes’e göre bu durum sermayedeki rekabetçi işgücü piyasasını yıprattı ve şirket ile işveren orta yolu buldu.