Bengaluru merkezli EV girişimi iGowise Mobilite BeiGo X4’ü ortaya çıkarmak için her şey hazır elektrikli scooter 26 Ocak 2023’te Hindistan pazarında. 150 km menzile sahip bir scooter SUV olduğu iddia edilen BeiGo X4 yangına dayanıklı LifePO4 pilleri kullanacaktır. 60 litrelik bagaj hacmine sahip elektrikli scooter, yolcu için yerleşik bir ayak dayama yeri, düz zeminde geniş diz mesafesi ve üç diskli kaymaz fren sistemine sahip olacak.
BeiGo X4, talep üzerine kendi kendini dengelemeyi sağlayan entegre bir iki tekerlekten çekiş teknolojisi kullanır. Şirket, rampalarda ve geri giderken bile trafikte seyahat etmenin ideal bir yol olduğunu söylüyor.
Kesinlikle SalaCTO ve tasarım başkanı, gidiyorum ekledi: “Birçoğu denediyse de kendini dengeleyen scooteriGo’nun yenilikçi teknik zekası, performans ve çeviklikten ödün vermeden ve pahalı veya enerji tüketen teknolojiler kullanmadan bu stabilizasyonu sağlıyor.”
“Olağanüstü mühendisliğe ek olarak gücümüz, akıllı BMS, ADAS, çarpışma algılama alarmları ve veriye dayalı sürüş düzeni algılama dahil mobilite teknolojilerinde yatıyor. Suresh Salla, IOT ve gelişmiş AI teknolojilerinden yararlanarak, sorumlu sürüş modelleri ve güvenli sürüş uygulamaları sergileyen sürücüleri teşvik etmek için heyecan verici geri ödemeler ve ödüller sunacağız” dedi.
LML Star Elektrikli Scooter Gezinti | Sıfır Rezervasyon Ücreti & 360 Derece Kamera | TOI Otomatik
iGo, ön ödemesiz kullandıkça öde araç aboneliğini daha da tanıtmayı planlıyor. Şirket, güvenli mobiliteyi kitleler için uygun fiyatlı hale getirmek için birkaç EV finansman ortağıyla görüşmelerde bulunduğunu söyledi.
iGowise BeiGo X4 elektrikli scooter fiyatı
Elektrikli scooter, temel değişken için muhtemelen 1.1 lakh Rs’lik bir tanıtım fiyatıyla fiyatlandırılacak. Marka, e-scooter için 5 yıl/1.00.000 km garanti sunuyor.
Whitefield, Bengaluru’da bir üretim tesisi bulunan iGo, yılda 30.000 adet üretim kapasitesine sahiptir. Resmi açıklamaya göre EV girişimi, üretimin son aşamalarında otomasyon araçlarına ve test ekipmanlarına yatırım yapmaya devam edecek.