Hayvanat bahçesinde sonunu düşünmüyorum. Karakterin güzel bir gelişimi var, diyor Pecháčková

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
Rolümün nasıl olduğunu sorduğunda, prensesin açıkça açıktır. Ayrıca bir rüyayı tamamen hayal ediyorum ve test ediliyor, bir yama gibi bir yumruk, memnunum … BL Premire olsanız bile, biraz stresli bir yama, yirmi bir yıllık aktrisiz.

Tdrover yamasında prenses içinde bir yerde mi uyandı? Ben böyle olmayacak yalan söylemeyeceğim. LK M HTRT ayrıca Prenses filmi. Sadece tdrover yaması biraz stres, çünkü yılın en çok takip edilen filmlerinden sadece biri ve çok fazla oekvn'im olduğu için … ama ne gideceğimizi, yine de deneyeceğim, cevap vereceğim.

Akoliv ML filmi Lotrando ve Zubjda Premir, Michaela Pechkov doğmamış değil, Pazar günkü bitti ve çocukluğu oldu. Ayrıca Malik'ten Bay Svrk'in köpeklerini ve CDKU'da evde sahip olduğumuz UHO'yu dinledim … M için saatleri ve köpekleri günler değil. Çocukluğun böyle bir hatırlanması, açıklıyor.

Svrko ile Svrkek, aktörün yeni bir lotrand'ı test ettiği, SCNE'nin yazarı aktöre metnin cevaplanmasını sağlamak için başvurdu ve yapmadılar. Zdek Svrk ile ilk buluşan, ancak Michaela Pechková Nelo için. Tati Dolo'dan birine. Onu hatırlayamıyoruz. Sadece bir yıl ve pl.

Sokaktan uzak değil, ekstralar geri dönen şişeye yükseltildi ve MMA sadece benimle birlikte, denemeye çalışmadı mı? Biz gıda scn vardı Ma aldı. J grubunda … Bay svrk sonra annem Piel'e ve etked'e njak, böyle iyi bir kutunun uzun bir süre görmediğini ve tam anlamıyla dt filmini çekiyorum … Doğru, ilan.

Kadht Günü Siz Michaela Pechkov, Seril Hayvanat Bahçesi'nde Görmek İçin: Son birkaç yıldır zorunlu Medilik resmi oluşturan yeni tutuklamalar ve Mi Sid'den birçok divk içinde (Seril'deki karakteri, ed.). Biraz o rulo ve biraz kızım var. Gelecekte benim hakkımda daha fazla röportaj olacağı zaman kızgın olmayacağım, ama muhtemelen böyle, k.

Piel Pesto Bazen bu septumun vereceği ve rolü bırakmaya karar vereceği an? Böyle bir an gitmedi, çünkü M karakteri sürekli Krsn vvoj değil. Anne oldu ve onun için yeni olduğu tek şey, aynı zamanda Ija Bet It, cevap.

Röportajda Michaela Pechkov'un iflas için Lotrand ve Zubjd'da nasıl bir rol aldığını öğrenin veya bir köpek söylemeye çalıştığınız için. Yamanın tiyatro versiyonundaki diğer rulolar veya doğaçlama yetenekleri hakkında konuştu. Gerginliğinden içti, hayranlarla tanıştı ya da gelecek için dolu.