Harley-Davidson 120. yıl dönümünü kutluyor ve bu olayı kutlamak için şirket, 2023 motosiklet serisini tamamlarken altı sınırlı sayıda motosikleti tanıtıyor. Şirketin 120 yıllık kilometre taşı, CVO Road Glide’ın sınırlı yıl dönümü model ve 120. yıl dönümü anısına özel boya, kaplama ve ayrıntılara sahip altı ek sınırlı sayıda motosiklet.
2023 model serisi, yenilenmiş bir Harley-Davidson Breakout kruvazör modeli, Road Glide 3 üç tekerlekli bisiklet modeli, yeni Nightster Special orta sıklet motosiklet ve yeniden biçimlendirilmiş ve karartılmış bir Freewheeler üç tekerlekli model içerir.
120. yıl dönümü modelleri
Sınırlı üretim CVO Road Glide Limited Anniversary modeli, bir baz kat üzerine Heirloom Red panellere sahip. Yıldönümü Siyahı, her biri parlak kırmızı ince şerit, elle uygulanmış altın boya kabuğu ve yaldızlı tank madalyonu ile özetlenmiştir. Bu motosikletten dünya çapında dağıtım için yalnızca 1.500 adet üretilecek ve her birinin yakıt deposu konsolundaki lazerle kazınmış panelde bir seri numarası olacak.
120th Anniversary boyası, şirketin eski Harley-Davidson motosikletlerinden ilham aldığını söylediği renk ve tasarım kombinasyonlarına sahip altı ek sınırlı Harley-Davidson modelinde farklı bir şemada sunulacak.
Royal Enfield Super Meteor 650 ilk sürüş incelemesi | 0-100 km/s Test Edildi | TOI Otomatik
Bu hatıra tasarımı aşağıdaki modellerde sunulmaktadır:
– Ultra Sınırlı Yıldönümü (dünya çapında 1.300 adetle sınırlı üretim)
– Tri Glide Ultra Yıldönümü (1.100 adet)
– Street Glide Özel Yıldönümü (1.600 adet)
– Road Glide özel doğum günü (1.600 adet)
– Fat Boy 114. Yıldönümü (3.000 adet)
– Heritage Classic 114. Yıldönümü (1.700 adet)
Elektronik seyir kontrolü, Fat Boy’da standart hale geliyor. Şişman BobBreakout, Low Rider S modelleri ve Low Rider ST, Heritage Classic ve kayma sporları modeller.
Çekiş Kontrol Sistemi, Breakout, Low Rider S ve Low Rider ST modelleri için yeni bir seçenek olarak sunuluyor. El kumandası üzerindeki bir düğme ile sistem kapatılabilir.