Andretti Motor sporları, geçen yılki acımasız hayal kırıklığından kurtulmak için perde arkasında çalıştığı konusunda aylardır ısrar ediyor. Indycar mevsim. Takım dört sürücüden sadece ikisini kazandı, eski Formula 1 yıldızı Romain Grosjean takımdaki ilk yılında başarısız oldu ve Alexander Rossi erkenden Andretti ile yedinci sezonunun son sezonu olacağına karar verdi.
Michael Andretti ileri atıldı. Uzun vadeli bir uzatma için Colton Herta ile anlaştı, Kyle çizdi Kirkwood organizasyona geri döndü ve mağazada 2023 için iyimser olmasını sağlayan değişiklikler yaptı. Şimdiye kadar, çok iyi açılış hafta sonu.
Hindistan’ın En Büyük Kart Pistini Sürmek – Formula 11 Karting | TOI Otomatik
Grosjean IndyCar’daki üçüncü sezonuna Cumartesi günü St Petersburg şehir merkezinin sokaklarında sıralama turlarında pole pozisyonunu kazanarak başladı. Pazar günkü yarışta ilk grid pozisyonu için takım arkadaşı Colton Herta’yı yenerek, seansın son dakikalarında IndyCar kariyerinin ikinci kutbuna yükseldi. Grosjean, “Buraya geldik ve ‘Arkadaşlar, sanırım bir şey bulduk’ dedim.
Çocuklar kutlama için babalarının kollarına atlarken, karısı ve üç çocuğu pit alanına koştu. Grosjean, Formula 1 yarışında geçirdiği neredeyse ölümcül ateşli kazanın Avrupa kariyerine son vermesinin ardından 2021’de IndyCar’a geçti. Geçen sezon Andretti’ye katıldı, ancak en iyi IndyCar takımlarından birinde elde etmeyi umduğu başarıyı elde edemedi.
Grosjean, “Mike’ın dediği gibi, takım olarak geçen yıla göre çok gelişme kaydettik.” “Geçen yıl zorlu bir sezonun ardından gerçekten çok çalıştık. Araç çok daha canlı hissettirdi.”
“Araçta her zaman geliştirebileceğimiz şeyler vardır, ancak bu hafta sonu takım olarak çok etkileyiciydik ve umarım bunu yarışa taşıyabiliriz.” Yarışın son iki galibi – Team Penske’den Scott McLaughlin ve Herta – pole pozisyonundan kazandı. Pazar günkü takımının şansı hakkında ne düşündüğü sorulduğunda Andretti gülümsedi ve “Kendimi çok daha iyimser hissediyorum” dedi.
Andretti, “Kendimizi gerçekten inceledik ve geliştirmemiz gereken yerlerde kendimize karşı gerçekten dürüst olduğumuzu düşünüyorum. Bence başardık,” dedi. “Açıkçası yarış farklı bir şey olacak. Umarım dört aracı da hata yapmadan yarışı tamamlarız. Bu olursa, kazanma şansımızın büyük olduğunu düşünüyorum.”
Cuma antrenmanı için yükleri boşalttığından beri üç hızlı arabası olan Andretti için inanılmaz bir açılış hafta sonu oldu. Ekip, Kirkwood ile birlikte Fast Six eleme atışında üç sürücüye meydan okudu. Son eleme grubu öncesinde Andretti, “Kesinlikle çok çalıştık, bu oldukça iyi bir duygu,” dedi. “Yarışmanın bunu da yaptığını biliyoruz, ancak şu ana kadar iyi gidiyor. İlk altıda üç tane olmak iyi hissettiriyor.”
Andretti grubu, son çatışmanın başlangıcında, Kirkwood düşüp kırmızı bayrak kaldırdığında tökezledi. Kirkwood telsizden “Üzgünüm, duvara çarptım,” dedi. İkinci IndyCar sezonunda olan ancak ilk olarak Andretti ile olan Kirkwood, frenlerini kilitledikten sonra rüzgarın sıralama turunu “oldukça kabataslak” yaptığını söyledi.
Kirkwood, “Hayal kırıklığına uğradım, ideal değildi” dedi. “Sonunda üç araçla Fast Six’deyiz, bundan mutluyum.” Andretti, Kirkwood’un tökezlemesinden pek rahatsız olmadı. Andretti, “Sonuçlarından ve testlerinden çok ama çok memnunum” dedi. “Son hatasına kadar, bu hafta sonu harika bir iş çıkardı.” McLaren’den Pato O’Ward üçüncü sırada en yüksek kalifiye Chevrolet sürücüsü oldu, ardından Indianapolis 500 galibi Chip Ganassi Racing’den Marcus Ericsson ve ardından Kirkwood gelirken, Honda sürücüleri ilk beş sıranın dördünü aldı.
Penske Takımından McLaughlin, Fast Six’te rotasından çıktı ve bir Chevy ile altıncı oldu. Chip Ganassi Racing’in çaylağı olan Marcus Armstrong, 13. sıradaki yeni gelenler arasında en çok elemeyi geçen isim oldu. Sıralama turlarındaki en büyük hayal kırıklığı, takım arkadaşı Will Power’a karşı 0,04 saniyeden daha az bir farkla sıralama turunu kaçıran Penske pilotu Josef Newgarden oldu. Newgard 14. sırada başlayacak ve pit şeridinde öfkeyle koşacak.