Görev dışında bir eşle, keyifle bir sevgiliyle. Demiryolları başkanı açıklamadan pişman oldu

MyHoca

New member
Geçmişte sipariş ettiğimiz 140 adetin parasını bu yıl ödemek zorundayız. Araç filomuzu yenilediğimiz için beş yıl gibi bir sürede çok yüksek maliyetlerle karşı karşıya kalacağız. Krapinec bir röportajda, “Modeli bir sevgiliye dönüştürmek istiyoruz, böylece insanlar mecbur oldukları için değil, istedikleri için onlarla birlikte gidiyorlar,” dedi. Şirketin bu yıl ne kadar yatırım yapacağı sorusuna böyle yanıt verdi.

Metnin manşetine çıkan yaş, sosyal medyada eleştiri dalgasına neden oldu. Belki f bu pirivnayı kullanmasaydı D'nin çekiciliği işe yarayabilirdi. Aziz bir şey mi söylemek istedi yoksa neyle ilgiliydi? Konsent örgütünün kurucusu Johanna Nejedlov, sti X'te şunları söyledi:

Krapinec, Pirty Adel Pov adına merkezci ve parti dışı bir üye tarafından eleştirildi ve kendisi röportaj hakkında alaycı bir şekilde şu yorumu yaptı: “Bir şey değil, trenler çalışıyor, lütfen.” Vysoin Bölgesi valisinin varisi Hana Hajnov da aynı fikirde olacak. Sosyal medyada bu mizahı yapan kişinin (ya da her ne ise) muhtemelen onları koparmayacağını fark ettim, diye yazdı.

Krapinec daha sonra yaşı nedeniyle özür diledi. Bu şekilde ayrı ayrı yazıldığını görünce, kesinlikle uygunsuz, çok sahtekar bir yazı olduğunu itiraf etmeliyim, diye yazdı. Bunun farkındayım ve hatamdan dolayı özür dilerim, diye ekledi.

Bu hatalar nedeniyle demiryollarının hızı ve geleceğine ilişkin bilgilerin kaybolmasından hoşlanmayacağını belirtti.

@StuchlikovLucie Merhaba, bu şekilde ayrı ayrı yazıldığını görünce çok samimiyetsiz bir karşılaştırma olduğunu ve kesinlikle yersiz olduğunu itiraf etmeliyim. Bunun farkındayım ve hatamdan dolayı özür diliyorum.

26 Ocak 2024, 16:25 pspvek arşivlendi: 26 Ocak 2024, 16:47.

Michal Krapinec, Mart 2022'den bu yana Çek Demiryolları'nın yönetim kurulu başkanı ve genel editörüdür. Krapinec geçmişte neredeyse dört yıl boyunca Çek demiryollarında çalıştı; örneğin strateji ve ilk mülkiyet faaliyetleri departmanının veya ofis projeleri departmanının editörüydü. Bundan önce Jet, D Cargo'nun yan kuruluşuydu. Haziran 2020'den bu yana ulusal taşıyıcı D-Telematika grubuna ait şirketlerin sorumluluğunu üstlenmektedir.

esk drhy geçen yıl uygunsuz bir kampanya nedeniyle eleştirildi. O dönemde trenlerde grafitiye karşı mücadele veren, “Güzel bir kız bul” sloganlı pankartlar dokuyordu. Basın sözcüsü D Luk Kubt o dönemde “Trenlerin güvenliğini sağlamak için Spolen” kampanyasının cinsiyet ayrımı olmaksızın genel olarak ilaçlama yapanları hedef aldığını belirtmişti. Mesaj, örneğin bir ortaklık veya bir müzik grubunun kurulması gibi trenlerde resim yapmak yerine, kendinizi onun kullanımına adamanın daha iyi olduğu anlamına geliyordu. Kızın yanı sıra elbette bana bir kadın da bulacaksınız, diye ekledi.