Filip Kaňkovsky, iş arkadaşlarımın beni takip ettiğini ancak geriye dönüp baktığımda buna minnettar olduğumu söylüyor

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
İşkoliklikle nasıl mücadele ediyor, öfkesinden nasıl kurtuluyor ve neden aile kurmaktan korkuyor?

Son zamanlarda, oyunculuk taahhütleri arasında sıkışıp kalan ve kalıcı tiyatro çalışmalarını sonlandıran birkaç meslektaşınıza rastladım. Çalışacak yeriniz kalmadı ama bu yıl Ulusal Tiyatro'da onuncu yılınızı kutlayacaksınız. Bu iş yüküne nasıl yetişiyorsunuz?
Kovid'den bu yana son iki yılda durumun çok daha kötüleştiği doğru. Ama bana göre hem Daniela Špinar'ın eski yönetimi hem de şu anki SKUTR ikilisi (sanatçı çift Lukáš Trpišovský ve Martin Kukučka, editörün notu) sanatsal açıdan uygun, bu yüzden elimden geleni yapıyorum. Elbette her işe aynı derecede heyecan duymuyorum. Bazı yapımların öncelikli olarak eğitici bir değeri vardır; bunlar, Národní'ye ait sıradan bir ana akım izleyici kitlesinin ihtiyaçlarını karşıladığımız başlıklardır. Ama aynı zamanda örneğin mevcut politikaya yanıt veren daha vahşi veya keşfedici dramaturjiye yönelik bir arzum var, bu yüzden bunu dışarıda bir yerde gerçekleştirmeye çalışıyorum.

Birinin adımı hatırlaması değil, performansımı beğenmesi umurumda. Popülerlik bugün geçicidir. İki beyin hücresine sahip herhangi bir etkileyici sizi kolaylıkla yenebilir.



Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle

FAVORİ

Ön ödeme

Aylık aboneliğe kıyasla 178 CZK tasarruf edersiniz



Ön ödeme

Aylık aboneliğe kıyasla 446 CZK tasarruf edersiniz




Bugün katılın ve şunları edinin:

  • iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
  • Tanınmış yazarlardan 50.000'in üzerinde premium makale
  • Okuyucuda gazete ve dergilerimize çevrimiçi ve ücretsiz erişim