Eğlence ve heyecan mı istiyorsunuz? Kong'la birlikte Godzilla'yı görmeye gidin, Rebecca Hall çağırıyor

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
Godzilla Vs.'da çalışıyor Kong büyük bir oyun alanı oyununa benziyor. Monsterverse'e ve karakterinize dönmek nasıldı?
Gerçekten büyük bir sahada olmak gibiydi. Mükemmel bir karşılaştırma. Çok eğlenceliydi. Çekimlerin her saniyesinden keyif aldım. Yönetmen Adam Wingard'la çalışmayı gerçekten seviyorum. Ayrıca çekimler çok sessiz geçtiği için ikinci bölümü hazırladığı da biliniyordu. İlk seferinde işe yaradıysa yönetmenin bu tür bir filmin nasıl yapılacağını anladığını bilerek bu işe başlarsınız. Sete gelip arkadaşlarımla eğlenmem gerekiyordu. Bu da bununla ilgili bir başka harika şey. Brian Tyree Henry iyi bir arkadaştır. Dan Stevens'ı on dokuz yaşımdan beri tanırım. Bu yüzden bu filmi yaparken çok eğlendik. Ve sanırım sonuçta da bunu gösteriyor; kulağa klişe gibi geldiğini biliyorum ama gerçekten öyle.

Çok fazla detaya girmeden izleyicileri yeni macerada neler bekleyebilir?
Son bölümden bu yana biraz zaman geçti. Karakterim Ilena Andrews terfi etti. Artık Monarch'larda çok daha lüks bir işi var ve tüm Hollow Earth olaylarını temsil ediyor. Biraz ünlü olduğunu söyleyebiliriz; talk showlara çıkıyor ve insanların canavarlarla ve bunun gibi şeylerle birlikte nasıl barış içinde yaşayabileceği hakkında konuşuyor.

Bu arada kızı Jia, bu döneme özgü tüm normal duygularla büyümüş, ebeveynlerinden bağımsız hale gelmiştir. Ama onun durumunda biraz daha yoğun çünkü Kong'la konuşuyor ve dünyayı kurtarıyor. Yani bu normal bir ergen-anne ilişkisi değil. Her şey farklı şekillerde gelişecek… ve bu çok heyecan verici.

Filmin başında Kong neler yaşıyor?
Önceki bölümde Kong evini buldu ve tematik olarak evin ne anlama geldiğine dair bir tür kavram vardı; bu, evlat edinen bir ebeveyne sahip bir aile olan Jia ve Andrews arasındaki ilişkiye benziyordu. Ve bu paralellikler bu filmde de devam ediyor; Kong yalnız ve onun gibi başkalarının olup olmadığını merak ediyor. Benzer şekilde Jia da Iwi ulusunun kalan son üyesi olarak kendini yalnız hissediyor. Her ikisi de bir şekilde bununla ilgileniyor; nereden geldikleri ve bunun ne anlama geldiği. Bu arada Godzilla Kolezyum'da kestiriyor.

Uzak yerlerde, özellikle Daintree Ormanı'nda nasıl çalışıyorsunuz? Ağaçlardan düşen salyangozlar söylenince pek çok kişi yatağın altına girmek ister.
Evet! Ve şöyle bir şey vardı… adı neydi? Kulağa gerçekten tuhaf gelen bir adı vardı… Biliyorum, Gympie. Birisi bana bunun bir yaprağa benzediğini ama yüzlerce küçük pençesi olduğunu anlattı. Ve eğer ona sürtünürsen, sana bağlanırlar ve sonra da kaşınmayı durduramazlar… hayatının geri kalanı boyunca. Yani tüm bu şeyler, dehşet ve kasırgalar!

Gözlerine bakmaman gerektiğini söylüyorlar.
Evet! Yavrularının doğduğu mevsimde çekim yaptık. Dişiler çok koruyucudur. Bunu anlıyorum ve bunda hiçbir sorunum yok. Cassowary'lerin gözlerinin içine bakmayın. Ama Cassowary'yi gördüm ve kısa bir süreliğine, aslında sadece kısa bir süreliğine gözlerine baktım. Hızla başka tarafa baktım ve sorun yoktu. Gerçekten tanıdığım en tuhaf hayvanlardan biriydi…

Özellikle dinozorlar hakkında bilmediğim farklı şeyleri bana öğreten altı yaşında bir kızım olduğunda dinozorları birdenbire anlıyorsunuz. Örneğin, bazılarının aslında tüylerle kaplı olması Jurassic World'de sunulma şekliyle tutarsız. Dinozorlar hakkında yazılar okuyup bir Cassowary gördüğümde şöyle düşündüm: “Ah, bu bir dinozor. Dinozorlar hala var. Tam burada, Daintree ormanında.” Şaşırtıcı, muhteşem yaratıklar. Timsahlar, yılanlar; hepsi bizde mevcut.

Stüdyo çekimi sırasında etrafınız yeşil bir perdeyle çevrili olmayıp, yemyeşil doğanın içinde gerçek dünyada olmanız takdire şayan.
Stüdyodayken bile her şey ayağa kalktı. Film mimarının çalışması inanılmazdı. Stüdyoda çok çekim yaptık ama orası hiçbir zaman yeşil oda olmadı. Daha önce benzer filmler üzerinde çalışırken bununla hiç karşılaşmamıştım. Her zaman her şeyi tam olarak hayal edebilirsiniz. Demek istediğim, Godzilla ya da Kong gerçekçi olarak sette değil ama yine de umursamadım. Bana çok daha azını veren gerçek oyuncularla da çalıştım.

Peki Titanlarla çalışmak nasıl bir şey?
Orada olmadıklarını biliyorum. Onlarla hiç tanışmadığımı biliyorum. Godzilla'yı hiç görmediğimi biliyorum. Bitirdiğimde filmde olacaklarını biliyorum. Ama bunların gerçek olabileceğine inanmanızı sağlayan bir şey var.

Yönetmen sayesinde tıpkı gerçeğine benziyorlar.
Evet. Kesinlikle.

Siz bize birçok konuda yol göstericisiniz. Dr. Andrews'un oradaki dünya hakkında pek çok bilgisi var ve karakterinin filmde çok fazla diyaloğu var.
Dr. Andrews'u oynamanın nesini sevdiğimi keşfettim: Ne kadar ciddi ve ne kadar bilgi sahibi. Bu bana bir aksiyon filminde çok ciddi bir ses pozisyonuna sahip olmamı sağlıyor ve açıkçası bundan çok keyif alıyorum. Başka hiçbir filmde yapamayacağım belli bir oyunculuk var bunda. Ve bu filmlerden gerçekten keyif alıyorum. Bu eğlenceli.

İzleyiciyi bu filme nasıl davet edersiniz?
Sinemaya gidip eğlenmek, gülmek, heyecanlanmak ve heyecanlanmak, kendinizi kaptırmak ve gerçekten harika, muhteşem bir patlamış mısır filmine gitmenin getirdiği tüm deneyimleri yaşamak istiyorsanız bu film tam size göre!