Dönen oditoryum sizi Akıl ve Duygu'ya veya Egon Schiele'nin portresine davet ediyor

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
Sezonun başlangıcı Krumlov zmeck bahçesini romantik bir İngiliz kırsalına dönüştürüyor. Güney Tiyatrosu'nun editörü Martina Schlegelov'un yönettiği bu film, romanın tiyatro uyarlamasında Jane Austen'in roman karakterlerine hayat veriyor. His ve hassaslık.


Otiv öncelikle film izlemenize izin veriyor. Hatta bu prodüksiyonun daha etkileyici olacağını düşünüyorum. İzleyicinin filmin ortasında olduğu hissini yaşaması için sahneler, tempo, müzik ve ses tasarımı prensibiyle çalışıyoruz. Schlegelov, çevresinde binicilik, balolar, düellolar ve yaz boa etkinliklerinin yapıldığını anlattı. Dramaturjiyi çağdaş sanatçı Olga ubrtov üstlendi.


Modern dansı sevenler, satışlardan etkilenenler, insan bedeninin sınırlarını keşfeden meraklılar, paleti küçük olanlar ve fanteziye kapı aralamaktan hoşlananlar için iyi bir sunumla karşınızdayız. Egon Schiele – Otoportre.


Sanat ikilisi SKUTR'dan Luke Trpiovskho'ya göre seyirciler Jan Kodet'in olağanüstü koreografisinin ve Schiele'nin sanatsal dilini bulduğu şehrin atmosferinin tadını çıkarabilecek. Yapımın sizi içine çeken büyülü bir atmosferi var. Ayrıca alışılmadık kostümler, sahne tasarımı ve müzik sayesinde Trpiovsk eklendi. Yapımın 26 Ocak-3 Ağustos tarihleri arasında Otivm'de izlenmesi planlanıyor.


Demek ki tarih tekerrür ediyor. Bu yıl Mal Tiyatrosu sadece yetmiş dakika içinde son kez bütünüyle tekrarlayacak. Atalarımızın hikayelerine ilişkin eksiksiz bir rehber, tüm aile için ücretsiz bir ikramdır ve Malho dyadál'ın eserlerinden herhangi bir yapımla aynıdır. Çek tarihiyle dolu sadece çocukların değil yetişkinlerin de çok eğlendiğini kanıtlıyor. Çek tarihinin derinliklerine yapılan Dobrodrun gezisi, 8 Temmuz'da Otiv gözetleme noktasının önünde başlıyor ve yaz tatili boyunca sürüyor.


Ayrıca nvtvnky'yi Jindich VIII'in karısının adıyla çiftleri konu alan bir komedi örneği olarak da sundu. veya Chudk krlem. Hayranlar, 28 Temmuz'dan 20 Nisan'a kadar Kral Jindich ve Hospodskho Jindra'yı izleyebilecek. Gizemli Kont Drakula ise Alman bahçesini korku atmosferine çevirerek 8. z'nin yaz sezonunu tamamen kapatacak. müzikal Divotvorn hrnec 9 – 18 Ağustos arasında.