CSG, gerçek ve sanal gerçekliği kullanmanıza olanak tanır. Pocket Virtuality holding şirketine katıldı

MyHoca

New member
CSG, Touzimsky Kapital Holding’den satın aldığı Pocket Virtuality’nin yüzde 70’inin sahibi oldu. Stratejik ortak ve yatırımcı olarak dünya çapında projelere sahip büyük bir endüstriyel holdingi satın almayı başarmış olmamız bizim için çok büyük bir başarı ve ileriye doğru atılmış büyük bir adımdır. CSG holding bünyesinde, bilgi birikimimizi örneğin yeni üretim kapasiteleri ve ürünleri tasarlarken, makine ve ekipmanların uzun vadeli bakımında, personel eğitiminde ve hatta uluslararası etkinliklerde sunum yaparken uygulayabiliyoruz. Pocket Virtuality şirketinin sadece yönetim kurulu üyesi olan Bohuslav Paule, holding şirketinden bir ortaklık yaklaşımı ve ürünlerimizin alanında mutlak en iyi haline gelebilmesi ve dünya çapında kullanılabilmesi için ince ayar yapılmasına yardımcı olmasını bekliyoruz, dedi.

Cep Sanallığı

Pocket Virtuality şirketi Prag’da kuruldu ve esas olarak bir yazılım geliştirme ekibinden oluşuyor. Otomotiv veya enerji sektöründen sipariş ettiğim birçok ticari projem var.

CSG Aerospace’in araştırma, geliştirme ve inovasyondan sorumlu başkan yardımcısı ve Pocket Virtuality yönetim kurulu başkanı Bohuslav Pikryl’e göre CSG’nin stratejisinin özü, yapay zeka, büyük veri, robotik ve robotik gibi en son ve yıkıcı teknolojileri kullanmaktır. otonom sistemler, gelişmiş sensör sistemleri ve çeşitli ve sanal gerçeklik. Holdingimizin bünyesinde yer alan Pocket Virtuality adlı şirketten birini alıp diğer müşterilere satmak istiyoruz. Bunun bir örneği, uzak konumlardaki özel ekipmanların bakımı, belirli koşullar altında personelin eğitimine yönelik sistemler ve ayrıca harici acil durumlar için kaynak desteği konusunda yardım olabilir.

Pocket Virtuality, 2017 yılında artırılmış gerçeklik teknolojisini üretim operasyonları, inşaat, mimari, sağlık, inşaat, savunma sanayi ve otomotiv gibi bir dizi alan için gerçek dünya ortamlarında uygulamaya karar veren genç ve hevesli geliştiricilerden oluşan bir ekip tarafından kuruldu. Geliştirme sonucunda FATA MORGANA, karma gerçeklik (AR kaynaklı gerçeklik ve VR sanal gerçeklik) alanındaki tek yazılım platformudur.

Sistem, diğer şeylerin yanı sıra, uzaydaki herhangi bir 3 boyutlu veriyi (makineler, ekipman veya binalar) görselleştirmenize, AR çalışma talimatlarını veya çalışma prosedürlerini oluşturmanıza ve görüntülemenize, ayrıca ortamı gerçek zamanlı olarak taramanıza ve bundan 3 boyutlu modeller oluşturmanıza olanak tanır. birkaç dakika meselesi. Sanal ışınlanma teknolojisi olarak adlandırılan teknoloji sayesinde insanlar ve makineler, birbirlerinden binlerce kilometre uzakta olsalar bile aynı 3 boyutlu ortamda birlikte çalışabilir ve birbirlerine tepki verebilirler.